FOTO, VIDEO: Stotine Novosađana u redu za karte za Balaševićev koncert

Stotine Novosađana od ranog jutra čeka u Kralja Aleksandra da stigne na red da kupi karte za koncert Đorđa Balaševića, koji će se održati 19. januara na Spensu.
FOTO, VIDEO: Stotine Novosađana u redu za karte za Balaševićev koncert
Foto: 021.rs

Kako se uverio reporter 021.rs, prvi građani su ispred šaltera u suterenu Pariskog magazina zauzeli mesto još u pet sati ujutru, prava navala je počela posle 10 časova, mada je prodaja karata počela tek u podne.

Novosađani koji su čekali u redu su ispričali za 021.rs da su poranili kako bi kupili karte na vreme, jer su prethodnih godina zbog sličnih gužvi ostali bez istih, ali je bilo i dosta onih koji su ranijih godina uspevali da nabave ulaznice za već tradicionalni "Bogojavljenski koncert" i sada su poranili da bi sigurno imali kartu.

Kako su strpljivi građani rekli za 021, cena karata nije visoka i svi su uglavnom pričali da uzimaju po pet komada, što je maksimum koji je dozvoljen po osobi.

Ljubitelji novosadskog proslavljenog kantautora su za 021.rs pričali i da bi Đorđe Balašević trebalo da organizuje više od jednog koncerta, jer sigurno ima mnogo onih koji bi rado došli.

Inače, oko 12:30 časova red građana se protezao od Pariskog magazina do Katedrale (Crkve Imena Marijinog).

Kolika je zanteresovanost za koncert govori i to da je preko sajta Gigstiksa bilo skoro nemoguće kupiti karte jer je 10.000 ljudi, a povremeno i više, čekalo na kupovinu, što je daleko više od kapaciteta Velike sale Spensa.

  • za

    12.01.2020 23:35
    botove
    hej botovi zar je moguce da niko od Vas ne voli Balasevica?

    onda ste na dobroj strani... jel ako ne razumete o cemu peva... verovatno nikada niste bili voljeni a to je bas tuzno

  • Stevan

    11.01.2020 15:47
    Drago mi je sto ovi sto cekaju u redu nisu vecina naseg Novog Sada.
  • Progrsmer

    11.01.2020 00:01
    Gigstix se obrukao online prodajom, sistem koji imaju prosto ne radi, komplikovan je i pun bagova. Trebalo mi je 15 min da uzmem karte oko 14:20, poske gomile neuspesnih pokusaja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.