FOTO: Održana šetnja za Olivera Ivanovića

Šetnja za Olivera Ivanovića sa paljenjem sveća održana je večeras u Novom Sadu.
FOTO: Održana šetnja za Olivera Ivanovića
Foto: 021.rs
Šetnja u organizaciji Omladinske studentske akcije (OSA) počela je na Trgu republike u 18 časova. Prisutnima su sa zvučnika puštani govori i intervjui Olivera Ivanovića, nakon čega su krenuli u šetnju Zmaj Jovinom i Ulicom Modene. Šetnja je završena kod prostorija Srpske napredne stranke u Ilije Ognjanovića gde su zapaljene sveće u pomen Oliveru Ivanoviću.
 
Danas se navršilo dve godine od ubistva Olivera Ivanovića. Izvršitelji i nalogodavci ovog ubistva još uvek nisu otkriveni.
 
OSA je prilikom najave ovog događaja navela da zahteva da se ovaj slučaj rasvetli i da institucije obavljaju svoju dužnost, jer "ovo nije pitanje birokratske prirode koje počiva na pisanim aktima, već je pitanje etike i morala".
 
  • Osica

    17.01.2020 10:13
    Zzzz
    OSA = Omladinsko studentska akcija
    Nemojte se gubiti bez preke potrebe.

    Hvala.
  • dakleM

    17.01.2020 07:50
    @ Bulevarac

    Isti im je gazda i nalogodavac
  • Preambula

    17.01.2020 01:28
    Nalogodavac - Onaj cije ime ne sme niko da pomene .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti