Obnovljene dve od sedam fasada

Poslovni prostor je završio radove na prve dve od sedam fasada zgrada čije uređenje zajednički finansiraju to preduzeće i stanari.

Poslovni prostor je završio radove na prve dve od sedam fasada zgrada čije uređenje zajednički finansiraju to preduzeće i stanari.

Nakon skoro pet meseci, završeni su radovi u Temerinskoj 8 i na Pozorišnom trgu 4. U narednim nedeljama se očekuje da radovi budu završeni na još četiri zgrade, dok će na Adamovićevoj palati potrajati nekoliko meseci, piše Blic.

Gradske vlasti još nisu donele odluku da li će nastaviti da sufinansiraju popravke fasada. Pošto stanari ne mogu sami da obezbede dovoljno novca za uređenje fasada starih zgrada, Grad je za to prošle godine izdvojio 15 miliona dinara. Za sufinansiranje su mogli da konkurišu stanari zgrada u kojima Grad ima bar jedan poslovni prostor.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti