Čuvari vašeg zdravlja - premium norveški omega-3 proizvodi

Januar je odličan mesec da u ishranu uvedete, ali i testirate pojačanje za svoj imuni sistem.
Na dobrom glasu su omega-3 masne kiseline, a razlog je jasan - nauka godinama unazad potvrđuje benefite koje ove esencijalne masne kiseline imaju za naš organizam. 
 
Zima je period kada naš imuni sistem može da posustane, osećamo malaksalost, oboljevamo od virusnih infekcija, jedemo masniju hranu i konzumiramo više pića, a sve ove promene osećaju naši mišići, naše kosti i generalno naš organizam. Potreba za kvalitetnijom hranom, više vitamina i minerala veoma je izražena, ali možda se pitate - u kojoj hrani imam sve ovo?
 
Omega-3 masne kiseline najčešće se nalaze u kvalitetnoj ribi i koštunjavom voću, hrani koju stanovništvo ovog dela Balkana retko kada konzumira. Deficit je očigledan, pa se javlja potreba za suplementacijom omega-3 masnih kiselina. Ipak, nije svejedno koji proizvod birate jer od mesta porekla zavisi da li zaista unosite kvalitet koji se garantuje na pakovanju.
 
Odakle potiču najkvalitetnije omega-3 masne kiseline?
 
Kompanija “Norway House” sada je već vrlo prepoznata po svojim originalnim norveškim omega-3 premium kapsulama visokog kvaliteta, koje potiču direktno iz središta Severnog mora.
 
Ove kapsule izvor su najčistijeg oblika omega-3 masnih kiselina u vidu DHA (dokozaheksaenoinska kiselina) i EPA (eikozapentaenoinska kiselina), koje zasebno utiču na različite delove tela i zajednički dovode organizam u najbolje moguće stanje. Kapsule su i odličan izvor vitamina A, D i E, poznatih po svojim individualnim benefitima za kompletnu muskulaturu, ali i vid, rast, krvni pritisak, nervno tkivo i zdravlje našeg najvećeg organa - kože.
 
Kapsule koje nam donosi "Norway House" direktno i u originalnom pakovanju za skandinavsko tržište namenjene su građanima svih uzrasta. Esencijalne masne kiseline nikako ne mogu da budu loš izbor jer, osim navedenih benefita ovih kapsula, njihov sastav deluje i na prevenciju razvoja oštećenja u mozgu, demencije, depresije i drugih psiho-fizičkih stanja. To ih čini idelanim saveznikom za očuvanje dobrog mentalnog zdravlja, koje je u žiži interesovanja naučne zajednice, ali i građana zbog sve veće primećenosti ovog problema u javnosti.
 
Bilo da ste aktivni u svakodnevnom životu, profesionalni ili rekreativni sportisti, zaposleni na sedećim poslovima, mlađeg ili starijeg doba, omega-3 masne kiseline biće vam od ogromne koristi. To možete da proverite sada i na svom primeru, a svoje pakovanje omega-3 premium kapsula poručite na zvaničnoj stranici ekskluzivnog uvoznika i distributera za Srbiju “Norway House” OVDE.  
 
Celokupan asortiman norveških premium omega-3 proizvoda možete pronaći u Omega-3 Norway Shop u Pariskom magazinu, Kralja Aleksandra 12 u Novom Sadu i omega-3 Norway Shop u Braće Nedić 7 na Vračaru u Beogradu, kao i u svim bolje snadbevenim apotekama.
 
Od sada imate odličnu pogodnost brze kupovine upotrebom platne kartice na sajtu "Norway House".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti