FOTO: Novi Sad dobio prvu onlajn poslastičarnicu sa više od 200 vrsta torti i sitnih kolača

Torte i drugi slatkiši nezaobilazan su deo svake proslave, a neretko povod za njih nije potreban.
FOTO: Novi Sad dobio prvu onlajn poslastičarnicu sa više od 200 vrsta torti i sitnih kolača
Foto: 021 (promo Prodaja kolača)
Često užurban život ne ostavlja prostora da se u dovoljnoj meri posvetimo pravljenju slatkih poslastica i dekorisanju istih, a da pritom željeni izgled bude propraćen autentičnim domaćim ukusom. Ovo su prepoznali u jednoj porodici, u kojoj svi obožavaju slatkiše i odlučili da tu ljubav pretoče u delatnost, te otvorili malu radionicu torti koja je prerasla u specijalizovanu radnju za slatkiše.
 
Uz tim "eksperata za slatkiše" još 2005. godine kreirali su mesto sa najširom paletom torti i kolača za sve prilike, koja se konstantno inovira i dopunjuje novim receptima i vizuelnim rešenjima. 
 
"Prodaja kolača" - radionica za onlajn prodaju kolača u Novom Sadu u ponudi ima više od 200 vrsti torti i sitnih kolača, koje se isporučuju na traženu adresu.  
 
 
Tim stučnjaka za slatkiše spojio je tradicionalnu recepturu kakvu su još naše bake koristile, uz savremen pristup ukrašavanju. Danas ne postoji oblik, bilo da je novi lik iz crtanog filma iii zamisao svadbene torte, koji ovaj tim ne može da isprati. Dakle, uz veliki izbor torti, izlaze u susret projekcijama "kakavih nema na listi". Na vama je da budete kreativni, to jasno prikažete i dobićete željeni slatkiš.
 
Slobodni ste da im ponudite ideju nove dekoracije, koja se može naći i u kasnijoj redovnoj ponudi.
 
 
Cene su veoma povoljne, a kvalitet na najvišem nivou, što je parola kojom se vode već 15 godina.
 
 
Kada su u pitanju torte za dečije rođendane, jasno je da je tu inspiracija nepresušna. Radionica torti pravi ukusne domaće tematske torte za devojčice i dečake.
 
Bilo da je u pitanju junak iz crtaća, princeza ili fudbalski klub, potrebno je da se pošalje fotografija i kratak opis dekoracije, a tim radionice izlazi svima u susret. Vaši mališani imaće tortu kakvu požele. 
 
 
Jednako popularne su i svečane torte za svadbe, rođendane, korporacijske proslave, godišnjice, veridbe, krštenja i druge povode. Autentičan ukus uz domaće sastojke koje ovaj tim koristi pri pravljenju torti, biće propraćen adekvatnim vizuelnim rešenjem.
 
Za tako bitne trenutke u životu, važno je dati poverenje pravom timu koji će to izneti baš kako ste zamislili. Svadbene torte mogu biti od jednog do tri ili četiri sprata i čak različitih ukusa torti za svaki sprat ili nivo.
 
 
 
Nekada nam ne treba konkretan povod da se zasladimo sa dragim ljudima. Reforma torta, plazma, kinder, markiza ili većini omiljena - prava čokoladna torta mogu se naći na vašoj trpezi i nakon običnog, porodičnog ručka.
 
Ukusne domaće voćne torte su takođe delikates koji se ne odbija, a izbor je širok: letnja oluja, kapri torta, moskva torta, indiana, nugat torta ili popularna švarcvald torta. Možete predložiti i tortu koja nije na spisku.
 
 
 
 
Išleri, kokos rolat, ferero i druge kuglice, bajadere, bananice, minjoni, figaro štangle, sve ovo može se naći pred vašim gostima.
 
Više od 30 vrsta raznih sitnih kolača mogu se naručiti u željenoj dekoraciji, a na veće količine isporuka je besplatna na teritoriji Novog Sada.
 
 
I torte i kolači prave se posni po dogovoru.
 
Prava remek dela nastala su u ovoj radionici, a samo deo možete pogledati u priloženim fotografijama, što vas može inspirisati na novu dekoraciju koja vam stiže na željenu adresu. Torte se mogu naručiti putem sajta (klikni na link), društvenih mreža (fejsbuk i instagram) ili telefonom, pozivom na broj 063/197-71-73
 
Neophodno je da se poslastica poruči tri do četiri dana ranije.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti