Gde u Novom Sadu upisati kurs engleskog i nemačkog jezika?

U potrazi za poslom, unapređenjem znanja i veština ili pak novim hobijem, sve više građana opredeljuje se za pohađanje kurseva stranih jezika, a najpre engleskog i nemačkog jezika.
Gde u Novom Sadu upisati kurs engleskog i nemačkog jezika?
Foto: Pixabay
Tržište rada diktira znanje stranih jezika, a trendovi u Evropi isti su godinama unazad - znanje engleskog i/ili nemačkog jezika praktično je obavezno, a pod pritiskom da ove jezike nauče što brže, mnogi građani gube na kvalitetu učenja, pa samim tim je i snalaženje u primeni novonaučenog jezika slabo.
 
Da ne biste lutali u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog i nemačkog jezika, tu je Akademija Oxford u Novom Sadu.
 
Upis u škole stranih jezika Akademije Oxford je u toku, a na vama je da se opredelite za pohađanje kurseva engleskog i nemačkog jezika od početnog, A1 nivoa, pa sve do C2 nivoa, koji vam obezbeđuje vrlo napredno znanje i samim tim mogućnosti za apliciranje na bolje pozicije u inostranstvu, ali i kod nas. 
 
U ponudi su klasični kursevi dva puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta, kao i ubrzani ili individualni kursevi nekoliko puta nedeljno. Trajanje predavanja moguće je dogovoriti sa predavačima, što je velika pogodnost za mnoge zaposlene ili onemogućene da se prilagođavaju fiksnim rasporedima.
 
Postoje i veoma popularni grupni kursevi za decu, koji se održavaju dva puta nedeljno po 45 minuta. Takođe, za one koji nisu u mogućnosti da istima prisustvuju, postoje individualni dečji kursevi.
 
Kao što je poznato, Akademija Oxford je zvanični Kembridž ispitni centar, jedini akreditovani ispitni centar za međunarodni priznati Swedex ispit, ali na ovom mestu možete da steknete i OSD sertifikat za poznavanje nemačkog jezika.
 
Ukoliko niste sigurni koji nivo bi trebalo da pohađate, na zvaničnom sajtu Akademije Oxford već sada možete da uradite test znanja engleskog ili nemačkog jezika (popularni placement test) i saznate gde trenutno stojite. Test je u formi 50 pitanja i jednostavno se radi, a rezultati koje dobijete služe da se svrstate u neku od vrlo konkretnih opisa nivoa poznavanja jezika, koji su takođe dostupni na sajtu Akademije Oxford. Na ovaj način, znaćete koji kurs je za vas i možete odmah da se prijavite i počnete sa usvajanjem novih znanja.
 
Metodi rada u Akademiji Oxford odgovaraju sada već podrazumevanim i modernim načinima predavanja u svetu, a praćenje trendova u obrazovanju omogućava da je uvek na raspolaganju nova audio-vizuelna oprema za rad, savremeni udžbenici i dostupnost predavača za sva eventualna pitanja i nedoumice. 
 
Osim veoma pristupačne cene za sve kurseve, a koja je dostupna u vrlo detaljnom cenovniku OVDE, pogodnost je i plaćanje na rate
 
Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas već sada u Akademiji Oxford. Prijavite se za pohađanje kurseva engleskog ili nemačkog jezika već sada na adresi Trg Marije Trandafil 14 u Novom Sadu, ili telefonskim putem na broj 021/30-08-121. Pisanim putem možete da se obratite na adresu novisad@akademijaoxford.com, a dodatne informacije od značaja saznajte na zvaničnom sajtu.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.