Uspeo tender za radove na kanalizaciji u Velikom ritu

Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u nekoliko ulica u Velikom ritu će uskoro početi, pošto je uspeo tender za izbor izvođača, nakon prethodno neuspele nabavke jer su ponuđači tražili više novca od predviđene vrednosti.
Uspeo tender za radove na kanalizaciji u Velikom ritu
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje, u novom postupku Uprava za građevinsko zemljište i investicije je pozvala ponuđače sa neuspelog tendera Graditelj NS i Bulevar company da dostave nove ponude, kako je javila samo jedna od firmi i pri tome imala ispravnu ponudu, njima je dodeljen posao. Radove na gradnji kanalizacije će izvesti "Bulevar company" po ceni od skoro 98 miliona dinara sa PDV-om.

Rok za izvođenje radova je 210 dana i radiće se skoro pet kilometara kanalizacione mreže u delovima ulica Baje Pivljanina, Vase Ostojića, Kralja Vukašina, Mojkovačke, Janka Halkozovića, Kralja Vukašina, Dečanske, Kolubarske, Arkadija Varađanina, Alekse Nenadovića i više ulica u Velikom ritu koje nemaju ime.

Ovo je nastavak radova koji je počeo prošle godine u nekoliko obližnjih ulica.

  • Kisačanin

    05.02.2020 07:20
    Dokle
    Kada će biti kanalizacija u Kisaču? Kisač je zadnja rupa na svirali za opštinsku vlast. Ni mrdnuli ništa,ni gradonačelnik,niti predsednik Saveta MZ Kisač Marčok Jan.
  • Begec

    05.02.2020 04:17
    Kada?
    Da li neko zna kada ce se rediti prikljuci u Begecu.Mreza je uradjena pre 7-8god.A sada se zavrsava i kolektor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti