FOTO: Kod DTD-a postavljen novi jarbol sa zastavom Srbije

Jarbol sa zastavom Srbije pao je tokom prethodne noći na trotoar na Trgu Neznanog junaka, kod zgrade DTD-a, saznaje 021.rs.
FOTO: Kod DTD-a postavljen novi jarbol sa zastavom Srbije
Foto: 021.rs

Jarbol je izgleda pao usled jakog udara vetra i polomljen je u donjem delu. Kako se može videti napravljen je od neke vrste materijala nalik plastici, a ne od metala.

Kako su za 021.rs ispričali građani koji žive u okolini, ovaj jarbol je jedan od četiri nova koji su pre nekoliko meseci postavljeni umesto sedam starih metalnih jarbola koji na Trgu stajali decenijama.

Radi se o četiri jarbola ispred zgrade DTD-a (sedište "Voda Vojvodine", pokrajinskih i drugih državnih organa) koji pripadaju Gradu Novom Sadu i na njima su zastava Srbije, Novog Sada, Omladinske prestonice mladih 2019 i Evropske prestonice kulture 2021. godine.

Umesto polomljenog jarbola, kako se uverio reporter 021,rs, oko podneva su radnici JKP "Stan" podigli novi i na njega okačili zastavu Srbije.

  • Vlad

    07.02.2020 08:00
    .
    Sve je ovo lepo, institucije treba da imaju obelezja. Samo sam malo razocaran sto su u mogucnosti da postave novi jarbol u roku od ODMAH, ali srusen most moze da ceka 20 god, rupa na ulici moze da ceka, sve sve moze da ceka, ali jarbol mora...e drzavo koja funkcionises u maniru FT1P (fali ti je jedan papir)...
  • Флавије Велизар

    05.02.2020 23:51
    Не разумем ове људе што говоре о неким предзнацима. Смета вам српска Војводина? Мађарска вам на северу, Хрватска на западу, њима припадате, тамо путујте у "Европу и културу", нико вас у томе не спречава и нико за вама неће жалити. Онај ко заборави своје порекло не заслужује ни да буде памћен нити да буде жаљен.
  • Prva Vojvođanska

    05.02.2020 21:16
    SAPV
    Zašto nema zastave Vojvodine?

    P.s. na zgradu glavne pošte su stavili onu novoizmišljenu zastavu Vojvodine umesto državne

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti