I ove godine konkurs za Dormeo spavača: Zaradite 100.000 dinara za samo 1 dan

Koliko vredi posao snova?

Maštamo o dnevnici od 5… 10… 20 hiljada dinara. Međutim - i ove godine Dormeo traži spavača godine i plaća ga 100.000 dinara za 8 sati posla. Najbolje od svega je što se na tom poslu zapravo, odmarate i to kao nikada do sad.

Ako vam spavanje pod pritiskom nije problem, "kancelarija" koja vas očekuje je takođe odlična. Ekstra udoban krevet, jastuk po meri i savršeno meka posteljina.

U čemu je trik?

Nema trika! Jedan klik je dovoljan da se prijavite za Dormeo Spavača 2020. Ukoliko imate više od 18 godina, volite Facebook i Instagram i rado delite fotke, živite u Srbiji, a životni moto vam je: "Još samo 5 minuta" - ovo je prava ponuda za vas!

Ne oklevajte, jer drugi kandidati već odlažu alarme i pripremaju se za konkurs, a mnoge prijave profesionalnih spavača i spavačica su već stigle. Vaš radni dan biće 14. mart, a kancelarija jedna od Top Shop prodavnica u Novom Sadu.

Konkurencija ne spava

Ako za sebe mislite da ste verzirana spavalica, ne propustite ovu priliku. Prijavite se za Spavača 2020. godine! Rok za slanje prijava je od danas do 5. marta. Prijavite se jednim klikom na: www.spavaci.rs

Ako ispunjavate gore navedene uslove i želite da zaradite 100.000 dinara za samo 1 dan najlakšeg posla na svetu, već imate šanse da postanete Dormeo Spavač 2020! Požurite, konkurište odmah.

Čekamo Vašu prijavu na www.spavaci.rs!

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti