FOTO: Uklanja se divlja deponija kod Rokovog potoka

Radnici "Čistoće", "Vodovoda i kanalizacije" i "Voda Vojvodine" uklonili su divlju deponiju kod Rokovog potoka u naselju Sadovi.
Direktor "Čistoće" Vladimir Zelenović rekao je da će ova akcija trajati duže od pet dana s obzirom na količinu otpada duž Rokovog potoka, napominjući da je to jedna od većih deponija na teritoriji Novog Sada.
 
 
"'Čistoća' je u protekle dve nedelje uklonilo velike divlje deponije na potezu između Stepanovićeva i Kisača, kao i između Futoga i Begeča, a osim pomenutih lokacija, nastavlja se sa čišćenjem većih deponija na Temerinskom putu. Takođe, 'Čistoća' radeći u dve smene svakodnevno uklanja male divlje deponije na teritoriji Novog Sada i prigradskih naselja", naveo je Zelenović.
 
 
"Čistoća" apeluje na građane da ih pozovu telefonom na broj 0800 021 029 i iznajme kontejner od pet kubika ili da otpad odnesu na Gradsku deponiju, gde je prijem otpada besplatan.
  • Veverica

    26.02.2020 15:45
    Počnimo od sebe
    Većina ulica u Sadovima nema kontejnere i smeće odlažu na deponiji. Deponiju nije stvorio onaj Pera, Mika, Žika već smo stvorili MI i treba da krenemo od sebe kako bismo izmenili stvari.
  • Natasa

    25.02.2020 20:11
    Moc socijalnih mreza
    Neverovatno, ali u poslednje vreme koji god problem da se okaci na socijalne mreze eto brzog resenja. Specijalno pred izbore!
  • Tanja

    25.02.2020 17:24
    Deponija je nastala tokom prošle godine celom dužinom od Sadova do Pobede na nasipu pored Šinter hagla. Grozno, od građevinskog materijala, do šuta od starih porušenih kuća, preko plastike i svih vrsta đubreta. Užasno je....Kolika može biti bezobzirnost svih koji su učestvovali u nastanku deponije....i da li je iko bar pokušao da istraži ko je to napravio....i sada javno preduzeće to raščišćava...užas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti