Firma "Eurocom" ponovo dobila posao održavanja tartan staza i terena

Firma "Eurocom" će, kao i prethodne dve godine, održavati tartan staze i veštačke podloge u Novom Sadu.
Firma "Eurocom" ponovo dobila posao održavanja tartan staza i terena
Foto: 021.rs

Firma koja je bila jedini ponuđač na tenderu dobila je posao vredan 2.999.000 dinara bez PDV, što je ista suma koju je "Eurocom" dobio i prošle godine.

Procenjena vrednost nabavke bila je 3.000.000 dinara.

Firma koja je bila jedini ponuđač na tenderu održavaće tartan stazu na Keju, tartan podloge na dečijim igralištima i na teretani na otvorenom, a brinuće i o košarkaškom terenu na Beogradskom keju, fitnes spravama, terenima za mini golf, teniskim terenima kod Fabrike vode i teren za košarku u Ulici Nikole Marinkova.
 
Grad je pre tri godine izmenio odluku o upravljanju kejom i tek tada jasno definisao šta jeste, a šta nije dozvoljeno na ovim stazama koje su brojni građani zloupotrebljavali i koristili za šetanje pasa i vožnja bicikla na tartan stazi, i slično.
  • milicica

    27.02.2020 17:02
    do 5 miliona
    Nije tender vec javna nabavka i sigurna sam da je to sve namesteno i da su posao dobili kao gradski iliti g i ljudi kao i ledenu sumu, organizaciju putovanja po banjama i moru na teret budzeta.
  • bora

    27.02.2020 11:56
    male nabavke
    Sve je po zakonu do tri miliona se ne ide na tender.Nije ni lose ako se niste ne
    radi.Pasic je odavno rekao da se zakoni prave za neprijatelje.
  • Postavite Znakove!

    27.02.2020 07:46
    Ako vec placamo onda MOLIM grad da urgira postavljanje adekvatnih znakova za sta sluzi trim staza i da se jasno oznaci sta NE SME da se radi po trim stazi. Posle popravke neka se neki od tih komunalaca s vremena na vreme proseta i uputi opomene a u sledecoj fazi neka se naplate kazne. Ako mozes u Nemackoj da postujes javna dobra i da budes fin, budi i ovde.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti