Otvoreni Dani energetike na Novosadskom sajmu

Deveta Manifestacija "Međunarodni dani energetike i investicija" otvorena je na Novosadskom sajmu, a tokom dva dana biće održano osam panela, na kojima će o najaktuelnijim temama u oblasti energetike govoriti eminentni stručnjaci iz devet zemalja.
Na panelima će se govoriti o energetskoj efikasnosti, obnovljivim izvorima energije, zelenoj gradnji i zaštiti životne sredine.
 
Deo Dana energetike je i izložbeni segment u kojem će se uz firme iz Srbije predstaviti i izlagači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Mađarske. Organizovana je i izložba eko-fotografija sa ciljem da produbi svest o neophodnosti zaštite životne sredine, kao i izložba električnih i hibridnih automobila.
 
Prisustnima na otvaranju obratili su se Sem Fabrici, ambasador i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji, Fransin Pikap, stalna predstavnica Programa za razvoj Ujedinjenih nacija u Srbiji, Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade, Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti