Humanitarna "Trka za dečji osmeh" u nedelju u Kameničkom parku, u toku prijave

Tradicionalna humanitarna "Trka za dečji osmeh", sedma po redu, u organizaciji Visoke poslovne škole strukovnih studija, održaće se u nedelju, 8. marta u Kameničkom parku.
Start trka je u 11 časova.
 
Kao i svake godine, održaće se Glavna trka od 10 kilometara, Trka za sve od četiri kilometra, Štafetna trka od dva kilometra i Trka za decu: za predškolce na 100, za osnovce do 4. razreda na 400 i osnovce do 8. razreda na 800 metara. 
 
I ove godine trka je humanitarnog karaktera, a novac prikupljen od kotizacija ići će za Sigurnu kuću Novi Sad i Svratište za decu u Novom Sadu
 
"Prijave za decu, predškolce i osnovce, moguće su preko mejla novosadska.trka@gmail.com, a kotizacije za trku su 300 dinara po detetu. Za trke od četiri i 10 km iznosi 800 dinara po učesniku, a za štafetnu trku je 1.000 dinara po osobi. Prijave za trke su otvorene do četvrtka u 22 časa, a na dan trke prijavljivanje neće biti moguće. Pozivamo sve ljude dobre volje da pokažu humanu stranu, dođu porodično ili sa prijateljima na trku u Kamenički park da se takmiče i druže", rekla je profesorka Milijana Roganović iz Visoke poslovne škole strukovniih studija.
 
Prijave se obavljaju isključivo preko sajta OVDE.
 
Pravo učešća imaju svi zainteresovani, koji se osećaju psihofizički sposobnim za ovakav vid aktivnosti, dok deca moraju biti u pratnji roditelja, trenera ili nastavnika. 
 
"Trka za dečji osmeh" održava se sedmu godinu za redom, u organizaciji Visokе poslovne škole strukovnih studija i AK Apatin, otvaranje prijavnog centra predviđeno je u nedelju u 9 časova, dečje trke startuju u 10 časova, a glavna počinje u 11 časova. 
 
Sve učesnike čekaju medalje i diplome.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.