Učenik pao niz stepenice škole na Satelitu, zadobio prelom noge

Učenik D.Š. (15), teško je povređen nakon što je u OŠ "Miloš Crnjanski" oko 9 časova pao niz stepenice sa još jednim dečakom.
Učenik pao niz stepenice škole na Satelitu, zadobio prelom noge
Foto: 021.rs

Ovom osnovcu su u Dečijoj bolnici konstatovane teške telesne povrede u vidu preloma noge.

Portparolka Dečije bolnice dr Andrea Đuretić rekla je za 021.rs da su dečaka nakon pregleda i saniranja preloma pustili na kućno lečenje.

Drugi učenik, koji je pao niz stepenice, nije zadobio povrede.

Nezvanično sazanjemo da je policiju o povređenom učeniku obavestila Dečija bolnica, a o celom slučaju obavešteni su i Centar za socijalni rad i tužilaštvo.

Prema informacijama 021.rs, po nalogu novosadskog javnog tužilaštva policija će obaviti razgovore sa povređenim učenikom, svedocima i predstavnicima škole kako bi se utvrdilo šta se dogodilo kada su dva dečaka pala niz stepenice i kako bi se utvrdilo da li ima osnova za pokretanje krivičnog ili nekog drugog postupka.

  • derventa

    11.03.2020 05:20
    jel
    a gde je bio skolski radnik za obezbedjenje, oni to imaju ta shkola cuva ih intersec team
  • Dijabetičar

    10.03.2020 21:36
    Razočaran sam stepenom izbacivanje komentara, kada se daju obične činjenice.
  • Dunja

    10.03.2020 21:01
    Kakva je ovo vest i cemu toliko galame oko nje?! Ucenik pao....pa kao da niko nikada nije pao u skoli..Boze sacuvaj i vesti i komentara!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti