Polomljenu granu pričvrstili trakom

Polomljena grana drveta u Dunavskom parku nije ukonjena, već samo pričvršćena za drvo trakom, bez bilo kakvog znaka upozorenja.
Polomljena grana drveta u Dunavskom parku nije ukonjena, već samo pričvršćena za drvo trakom, bez bilo kakvog znaka upozorenja.

Kako piše "Blic", grana predstavlja opasnost po prolaznike, jer mnogi zastaju baš u tom delu parka da se igraju sa mačkama. U pitanju je ulaz u park sa Bulevara Mihajla Pupina.

Podsećamo, jezero u Dunavskom parku već nekoliko nedelja je nezaštićeno, jer fali deo bezbednosne žičane ograde pored šetališta. U međuvremenu je postavljena privremena drvena ograda, a u "Zelenilu" su naveli da bi nova trebalo da bude postavljena kada počne rekonstrukcija Dunavskog parka.

Dunavski park već nekoliko godina čeka na kompletnu rekonstrukciju. Plan uređenja postoji, a u "Zelenilu" nisu mogli da kažu za 021 kada će radovi početi, niti ko će snositi troškove za realizaciju tog projekta. Poslednja veća investicija bila je pre dve godine kada je, zahvaljujući sredstvima "Eurobanke", postavljena dekorativna rasveta.

  • dada

    01.05.2011 16:47
    Navika je čudo!
    Nije li rukovodilac u Dunavskom parku isti onaj koji se par godina nekažnjeno provukao kada je 2008. godine pala grana na Egzitu (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:lyeuBs51tYsJ:www.vesti.rs/Hronika/Jedna-osoba-poginula-u-kampu-Egzita.html+egzit+grana+%C5%A1u%C4%87ak&cd=1&hl=en&ct=clnk&source=www.google.com).
    Šta reći za čoveka koga ni ona dvostruka nesreća pameti naučila nije? Toliko o njemu…
  • jamajka

    01.05.2011 15:54
    nema para za odrzavanje parka...
    ...stoga predlazem "Zelenilu" da pocne da naplacuje ulaznice za park, kako bi mogli da nakupe pare za njegovo odrzavanje, kao sto "odrzavaju" i Strand :)
  • nsnn

    01.05.2011 15:15
    juce smo bas prolazili pored toga i nismo mogli da verujemo da grana koja ima dobrih 100-200 kg stoji iznad staze vezana malo debljom metalnom zicom i zastitnom trakom, a drugi kraj kako se uvatio za ostalo granje tako stoji, u slucaju malo jaceg vetra ode sve to dovraga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.