Zatvara se Najlon pijaca

JKP "Tržnica" od danas, 18. marta zatvara Najlon pijacu do daljeg zbog vanrednog stanja.
Zatvara se Najlon pijaca
Foto: 021.rs
"Budući da Najlon pijaca ne predstavlja mesto snabdevanja svežim životnim namirnicama, kako bi sprečili eventualne rizike po zdravlje i bezbednost naših sugrađana i svih posetilaca, pijaca će ostati zatvorena na neodređeno, jer ne možemo sprovesti adekvatne mere zaštite", naveli su u "Tržnici".
 
Svi ulazi na pijacu će biti zaključani, a kako navode u ovom gradskom preduzeću, o svim daljim aktivnostima, javnost će biti blagovremeno obaveštena.
 
Podsetimo, kako je 021 juče pisao, ostale pijace će raditi po skraćenom radnom vremenu.
  • Psihijatar

    18.03.2020 19:03
    Bez leka
    @ Banatić
    Banatić je besan (PESAN). Ima sa nekim iz Tržnice lični problem. Moj utisak. Ne smeta mu BIG I Promenada, a Futoška pijaca ne sme...
  • Yog

    18.03.2020 17:20
    Park umesto najlona
    Odlicno, treba ga zatvoriti zauvek. Ruglo grada. Sravniti sa zemljom i izgraditi park.
    A ovi sto su radili na Najlonu, ima i drugih pijaca, niko ne zivi od subote i nedelje na tom smetlistu.
  • Kaćanka

    18.03.2020 17:16
    Ko umije njemu dvije
    Lepo sad kad zatvaraju treba .....kad ne može na otvorenom a može u zatvorenom.... Rasiriti tezge u Promenadi i Bigu..... Mesta ima, konkurencija je potrebna pa da vidimo... Ne dajte se narode... Sve je to naše!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti