Noćne ambulante za odrasle i decu u Novom Sadu radi redovno

Noćne ambulante za odrasle i decu u sklopu Zavoda za hitnu medicinsku pomoć radiće redovno od 19 do 7 časova ujutru za sve pacijente kojima je neophodna pomoć.
Noćne ambulante za odrasle i decu u Novom Sadu radi redovno
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović kaže za 021.rs da za sada nema razloga da noćna ambulanta za odrasle i dečija pedijatrija na Bulevaru patrijarha Pavla 26a i ambulanta u okviru Kliničkog centra Vojvodine ne rade.

"Očekujemo da dobijemo dalje smernice o tome kako ćemo raditi i u kom režimu, a o čemu ćemo blagovremeno obavestiti javnost. Takođe apelujem na građane da poštuju sve preporuke i da se samo u najhitnijim situacijama javljaju u ambulantu". navela je portparolka Hitne pomoći.

Ona je navela i da njihove ekipe već danima rade pojačano, mnogo više poziva dobijaju na broj 194, zbog čega u kol centru sedi veći broj stručnih osoba.

  • Mirka

    14.01.2022 19:51
    Pa ne idete u kafic
  • mese peku jedu brisu

    18.03.2020 18:10
    A taksisti ne rade...
  • Manjina 57

    18.03.2020 15:32
    @YYY
    A kako ću dokazati da idem u noćnu ambulantu? Na koji način i od koga da se nabavi potvrda da se osećam loše, imam temperaturu, ili nesnosne bolove pa mogu kod lekara?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti