VIDEO: Gromoglasan aplauz i zvižduci podrške medicinarima širom Novog Sada

Gromoglasan aplauz i zvižduci kao podrška medicinarima mogao se čuti u 20 časova širom Novog naselja, Limana, Detelinare, Adica, Satelita, Sajma, Telepa, Podbare i drugih delova Novog Sada.
VIDEO: Gromoglasan aplauz i zvižduci podrške medicinarima širom Novog Sada
Foto: 021.rs
Sa terasa i prozora građani su aplaudirali požrtvovanom radu lekara, medicinskih sestara i tehničara i svih onih koji se bore protiv virusa korona. Poziv na ovu akciju kružio je tokom dana na društvenim mrežama.
 
Takođe, akcija je sprovedena i u drugim gradovima širom Srbije, kao podrška medicinarima koji leče obolele od virusa korona. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aplauz podrške odzvanjao je i Beogradom.
 
 
Društvenim mrežama danas je kružio poziv svim građanima koji se nađu na svojim terasama, balkonima i prozorima da večeras u 20 sati zatapšu u znak podrške našim medicinarima.
 
"Svake večeri u 20 sati. Podelite ovo sa svojim prijateljima! Večeras će ih možda biti malo, ali svake večeri će biti sve više ljudi. Pokažimo podršku za one koji izlaze u prve redove za nas. Malo solidarnosti i podrška puno znači!", navedeno je u objavi koja je kružila mrežama.
 
Slične inicijative pojavile su se i u drugim zemljama, kao što su Italija, Španija, Hrvatska...
 
U 20h počeo je policijski čas u Srbiji.
  • Novica

    21.03.2020 16:40
    Umesto aplauza prestanite da gledate fudbal i idete na utakmice, tako ce mozda biti vise novca za lekare i med.radnike nego za glupave fudbalere.
  • sestra

    21.03.2020 15:52
    na dve nedelje
    Sada sam ja pročitala sve komntare. Želela bih da svako od vas , na svake dve nedelje u buće ponovo pročita svoj komentar. Ništa više.
  • Veternik

    21.03.2020 11:38
    Patetika
    Kakava neopisiva patetika!!!
    A da aplaudiraze prodavačicama koje su u kontaktu sa milion kupaca dnevno, isto važi i za policajce i druge službe..
    Ovo je tako jadno i najbolje opisuje bedna i zaostala društva...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti