Troje od sedmoro obolelih od virusa korona u KCV-u na aparatima za veštačko disanje

Troje od sedmoro pacijenata koji su oboleli od virusa korona, a koji se leče na Klinici za infektivne bolesti Kliničkog centra Vojvodine, nalazi se na aparatima za veštačko disanje.
Troje od sedmoro obolelih od virusa korona u KCV-u na aparatima za veštačko disanje
Foto: 021.rs
Upravnica te klinike Vesna Turkulov je precizirala da se ovih troje pacijenata i dalje nalaze u veoma teškom opštem stanju, dok je opšte stanje preostalih obolelih pacijenata zadovoljavajuće.
 
"U KCV i sve druge zdravstvene ustanove svakodnevno pristižu lekovi i sanitetski materijal i želim da istaknem da je situacija u Vojvodini trenutno pod kontrolom", rekla je prof. dr Turkulov.
 
Stanje svih pacijenata se prati 24 časa dnevno.  
 
Ponovo nije rečeno odakle su oboleli, ali se prema ranijim nezvaničnim podacima zna da je poslednji, sedmi pacijent juče primljen u KCV devojka iz Kikinde, još troje pacijenata je takođe iz Kikinde, dok je preostalih troje iz Bačke Topole, Bačkog Jarka i Pančeva.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti