Roditelji usred vanrednog stanja izveli decu na sankanje na Fruškoj gori

Nacionalni park Fruška gora danas je upozorio da se na lokacijama Iriški Venac-raskrsnica i Grebenski put nalazi više od 20 automobila NS registarskih oznaka, kao i mnoštvo porodica sa decom, koji se sankaju uprkos Naredbi o ograničenju i zabrani kretanja lica.
Roditelji usred vanrednog stanja izveli decu na sankanje na Fruškoj gori
Foto: Pixabay
"Ovim putem skrećemo pažnju na brojne građane koji su zatečeni na pomenutim lokacijama u svojim vozilima usled sletanja sa puta, a zbog neposedovanja adekvatne zimske i zaštitne opreme. O svemu navedenom Čuvarska služba JP Nacionalni park Fruška gora izvestila je nadležne organe i sastavila izveštaj", navodi se u saopštenju.
  • LoKaLnO TaNdRkAlO

    31.03.2020 16:30
    @ Trt

    Dragi gospodine Trt to pitate onoga kome dajete pare za zdravstvo a, ne mene. Tu odluku donosi neko drugi a, ne ja.

    Ja od tog nekog u najmanju ruku očekujem respirator u mojoj sobi i dva lekara da mi čitaju komentare na uvce... Možete slobodno da me mrzite, ja vas necu.

    A, evo zašto:
    Ja se lečim kod privatnika preko 25 godina. Svaki put kada meni ili nekom mom treba lekar ja otvorim novcanik i platim.

    A, onaj koji kaže da nema respiratora za Vas i pritom je doveo Vas u situaciju da morate da postavite to grozno pitanje dobija putem obaveznih doprinosa koje uplaćuje firma za mene preko 25 hiljada svakog meseca i to samo za zdravstveno osiguranje (komplet pio i porezi sa zdravstvenim iznose preko 80k) i tako 20+ godina. I stoga mislim da On ima veću moralnu obavezu da odgovori na to pitanje od mene.

    Ja samo hoću da živim život dostojan jednog ljudskog bića i ništa više.

  • Trt

    29.03.2020 15:05
    @LoKaLnO TaNdRkAlO

    Samo jedno pitanje: šta ako se mi koji ne želimo da se zarazimo i preduzimamo sve mere uprkos tome ipak zarazimo i potreban je respirator, a na njemu je neko od vas ko se za*e bavao na sankanju? Jel ga automatski skidaju kad pokažemo snimak kako se sanka? Hoće li se skloniti dobrovoljno, ili će da dreči i kuka?
  • LoKaLnO TaNdRkAlO

    28.03.2020 16:32
    .
    I da lje ne razumem ove sto zbog svoju paranoju uporno pokušavaju da prenesu na druge.
    Ali nema veze.

    KO NE ŽELI DA SE ZARAZI NEKA OSTANE KOD KUĆE!
    Nemojte izlaziti napolje, nemojte primati nikoga u kuću, stan. To je preporuka stručnjaka i moja preporuka. Kraj priče. Nije pametno da se opterećujete sa drugim ljudima i njihovim postupcima.

    Danas sam išao u kupovinu, redovna vikend kupovina. Bože mili svi nose rukuvice a, iskreno i ne znaju zašto ih nose. Navuku ih na ruke da nebi pokupili nesto sa kolica koje moraju da guraju i onda sa istim tim rukavicama uzimaju i diraju sve moguće artikle. Znaci gospođa nosi plave rukavice i sa njima svaku pomorandzu, paradajiz dooooobrooooo opipaju ne razumem koja svrha nosenja istih onda, svi pakuju to sto su kupili u kola i onda ne skidajuci rukavice sedaju za volan. Novcanici se vade sa rukavicama, telefoni... A maske su tek posebna priča nikome ne naleze kako treba svi je skidaju ili cackaju svaki cas sa istim tim rukavicama. Malo ko zna koliko dugo sme da se nosi maska pre sterilizacije ili zamene iste.

    Toliko od mene.

    Puno zdravlja svima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti