Gomex povećava broj prodavnica koje će nedeljom raditi za starije od 65 godina

Radno vreme svih Gomex-ovih malorodajnih objekata će do daljeg biti od ponedeljka do subote od 7h do 15h i nedeljom od 8h do 15h.
Počevši od nedelje 29. marta kompanija Gomex povećava broj objekata koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65 godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h.
 
Biće ih ukupno 168 i spisak možete naći na sajtu www.gomex.rs ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom Gomex objektu. 
 
"Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača. Takođe preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna zaštita koju ste improvizovali kod kuće", navode u ovoj kompaniji. 
 
Oni apeluju na potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i rocedura. U Gomex-u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti