Menu 021

U DDOR osiguranju zaključivanje polisa i prijava štete bez napuštanja stana

Prilagođavajući svoje procese i način rada novonastaloj situaciji i uslovima vanrednog stanja prouzrokovanim virusom COVID-19, DDOR osiguranje je omogućilo klijentima i drugim građanima mogućnost zaključivanja polisa, prijavu štete i zakazivanja procene štete bez potrebe za dolaskom u prostorije Društva.
Novi Sad 30.03.2020. | 15:36 > 21:11

Svim klijentima i drugim građanima na raspolaganju je i Korisnički centar, a aktuelne informacije relevantne za klijente se svakodnevno objavljuju u posebnoj kategoriji na internet prezentaciji Društva.

Klijentima, fizičkim licima, koji žele da prijave štetu na raspolaganju je Korisnički centar i besplatnim pozivanjem broja 0800 303 301 mogu da iniciraju proces prijave. Kako bi se minimalizovali kontakti i potreba za boravkom van kuće, uvedena je i posebna mogućnost zakazivanja procene štete na motornim vozilima u terminu koji najviše odgovara klijentu.

Za pravna lica omogućeno je slanje prijave štete na email adresu prijavastetepl@ddor.co.rs i mogućnost dostavljanja kompletne dokumentacije elektronskim putem. Formulari za prijavu štete se nalaze na internet prezentaciji DDOR osiguranja na za to posvećenoj stranici.

Klijentima koji žele da obnove polise poreporučujemo da kontaktiraju svoje agente prodaje i sa njima dogovore dinamiku ugovaranja koristeći mogućnost kupovine polisa osiguranja bez dolaska u filijalu i bez kontakta prilikom kupovine. Takođe, na raspolaganju je i Korisnički centar za pomoć oko kupovine ili kontakta agenata.

Opcije za kontakt
1.    Lični agent prodaje osiguranja
2.    Besplatni poziv Korisničkom centru na 0800 303 301
3.    Chat sa operaterom Korisničkog centra na www.ddor.rs
4.    Slanje email-a na ddor@ddor.co.rs.

DDOR osiguranje prilagođava svoje poslovanje tako da na najbolji način zaštiti svoje zaposlene i klijente i omogući nesmetano odvijanje procesa obnove i kupovine polisa osiguranja i prijave štetnih događaja. Pažljivo prateći situaciju, uz poštovanje mera Vlade Republike Srbije i u narednom periodu Društvo će nastaviti da posluje odgovorno i biti na raspolaganju svojim klijentima i korisnicima.

Autor: Zakupljen prostor
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest