Lalić: Strašno je gledati kada vam šest policajaca upadne u stan

Novosadska novinarka Ana Lalić poručila je po izlasku iz pritvora da se oseća zbunjena, ali da je najbitnije da se čitava situacija sa privođenjem završila.
Kako je objasnila, prethodna noć je bila prilično dinamična, "ali se završila i to je najbitnije".
 
"Policija je bila vrlo korektna, onoliko koliko su meni poznate policijske procedure, mislim da nijedna nije prekršena. Bilo je strašno za gledati kada vam šest policajaca upadne u stan i pretresaju vam plakare, fioke, knjige, oduzimaju laptop, telefone. Bilo je strašno za gledati, ali ne mogu da kažem da su se na bilo koji način loše ponašali i mislim da nije prekršena nijedna procedura", poručila je Lalić.
 
Ona je objasnila da je oko ponoći privedena u Policijsku upravu Novi Sad, gde je u narednih dva sata davala iskaz, nakon čega je premeštena u pritvor. 
 
Njen advokat Srđan Kovačević je ocenio da je Osnovno javno tužilaštvo postupalo korektno i da "ni njima nije baš sve bilo najjasnije". 
 
Podsetimo, Kovačević je za 021.rs rekao da su laptop i telefoni, koji su sinoć oduzeti Ani Lalić, i dalje zadržani u policiji. 
  • korona

    04.04.2020 10:58
    Ne daj Boze, da se Srbi sloze
    Citam sve vase komentare, i prvo sto mi je palo na pamet jeste ovaj naslov sto sam ga napisala.
    Nisam ni SNS, jos manje sam Djilasova, ja sam obicna gradjanka ove nase lepe zemlje, koja vise ne prepoznaje nase ljude...
    Ne daj Boze, da se Srbi sloze! Kada bi se makar jednom slozili, niko nam nista ne bi mogao, pa ni Korona.
    Citam kako se medjusobno prepucavate, a svi smo u istim govnima i plivamo zajedno u njima, neki ce isplivati, neki na zalost nece..jer virus je takav kakav jeste, nepoznat jos uvek naucnicima, strucnjacima...Ono sto mi mozemo da uradimo je, da na osnovu onoga sto nam je poznato preduzmemo sve da zatitimo i sebe i druge.
    Da li je novinarka Lalic napisala istinu ili ne, zavisi od mnogo cinilaca: najpre od izvora, zatim, mozda je u tom trenutku zaista bilo tako, pa su se u medjuvremenu stvari promenile, koliko ja primecujem situacija se menja iz sata u sat. Do sada se svet nije susreo sa ovim, sta ocekujete da se nasa vlast pripremi za tri dana. Nece se to desiti! Ne zato sto su nesposobni, vec zato sto je nemoguce! I mogla bih do sutra da nabrajam sta se desilo u slucaju novinarke Lalic, ali necu...svakako mi je zao sto je imala neprijatnosti i drago mi je da je pustena brzo. Ako je bilo sta izmislila, to je na njenoj savesti ne mojoj ili vasoj!
    Sustina je da sve ovo brzo prodje. Ako treba 24/7 neka. Cemu kukanje? Pitajte ljude koji 20 dana leze na respiratorima da li bi pristali na to?
    Imamo vrhunske strucnjake, poslusajte ih!
    Svima vam zelim dobro zdravlje!
  • gaga vuk

    04.04.2020 07:00
    nista novo
    To sto ste pisali za svakog je obican tekst, samo pogledajte informacije o stanju u zdravstvu od pre godinu dana, nema lekara, medicinskuh sestara, i sad stigla KORONA i svi se trude da pricaju kako je sve OK. A nadlezni se prvo smeskaju, onda kukaju kako nemaju dovoljno svega za borbu protiv virusa, onda VELICAJU SVOJE SPOSBNOSTI kako su izuzetnom posvescenoscu i
    mukotrpnim i vredni radom uspeli sve da nabave, a da bude sve naj, postajemo LIDERI U NABAVCI RESPIRATORA I OPREME. A Srbija ima cca 7 miliona stanovnika.
    Jedino mi nije jasno sta to nije tacno, kad su apoteke bile prazne, i tek sad se pomalo stanje popravlja, moze se ponesto nabaviti
    Mozda ce jednog dana neko objasniti zasto ste hapseni, kad nista NOVO NISTE pisali ysto i mala deca znaju
  • Trt

    03.04.2020 15:07
    @Ns

    Misliš, imaju političko mišljenje? Majko moja, pa ovi naprednjački podrepaši su toliko glupi, da im kažeš da su ku*ve, odgovorili bi - 'pa i ti se je*eš, samo besplatno!'

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti