Novosadska cvetna pijaca se preselila na Fejsbuk zbog vanrednog stanja

Pokret gorana Novog Sada napravio je fejsbuk grupu "Novosadska cvetna pijaca", s obzirom da zbog vanrednog stanja ova manifestacija ne može da se realizuje uživo kod Spensa, kao što je to rađeno prethodnih sezona.
Kako navode novosadski gorani, ova grupa je zamišljena tako da se spoje proizvođači i prodavci koji su izlagači na manifestacijama sa svojim kupcima.
 
U okviru grupe pozvani su izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i umetničkih zanata.
  • @we

    02.04.2020 16:22
    Eto povoda sad da otvoris. Samo ti je mail adresa potrebna. Ne hvali se time da nemas fb nalog, jer on moze biti mnogo stvari, mnogo vise pozitivnih nego negativnih, od tebe samo zavisi sta ce biti. Meni upravo sluzi da na najzgodniji nacin pratim razne stranice sa zanimljivim sadrzajima koje svaki dan objavljuju neke nove tekstove, slike... Evo tebi npr moze biti cak i jedina svrha da pratis gde ima lepog cveca.
  • we

    02.04.2020 13:53
    Dolazim svakog prolaca i jeseni, ali nemam Facebook profil!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.