Marketi Univerexport u subotu otvoreni za starije građane umesto u nedelju

Marketi Univerexport i Trgopromet u subotu i nedelju prilagođavaju svoje radno vreme novim merama Vlade.
Marketi Univerexport u subotu otvoreni za starije građane umesto u nedelju
Foto: 021.rs
Nedelja je za sve prodavnice neredni dan, dok je kupovina za građane starije od 65 godina sa nedelje ujutru pomerena na subotu ujutru, od 4 do 7 časova. 
 
Za one radnje koje su namenjene kupovini za potrošače iznad 65 godina, radno vreme u subotu za sve ostale potrošače počinje u 8 časova, zbog neophodne i obavezne definfekzije radnji koja se vrši od 7 do 8 časova. Ulazak osobama mlađim od 65 godina u prodavnice je zabranjen do 8 časova ujutru. Subotnji radni dan se završava u 12 časova.
 
Radno vreme za subotu za ostale prodavnice (koje nisu na spisku otvorenih za starije od 65 godina) počinje u 7 časova ujutru, a završava se u 12 časova.
 
Izmene radnog vremena se mogu pratiti na sajtovima OVDE i OVDE, gde je takođe i spisak 83 prodavnice koje će ove subote biti na usluzi građanima starijim od 65 godina.
 
Kao i do sada, apeluje se na držanje rastojanja i na pridržavanje ostalih zdravstveno bezbednosnih mera. 
 
"Cilj naše kompanije, pored obezbeđivanja kontinuiteta nabavke i prodaje robe jeste bezbedna kupovina, ali ispred svega i pre svega, bezbednost naših zaposlenih koji su naši istinski heroji. Maske, definfekciona sredstva, barijere na kasama, nalepnice na podu koje komuniciraju rastojanje, interni razglas u radnjama, sve je u skladu sa pravilima o bezbednosti, a sam stepen higijene u radnjama je podignut na najveći mogući nivo", poručuju u Univerexport grupi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti