"Čistoća": Novosađani, ne bacajte smeće sa terasa i maramice i rukavice van kanti

JKP "Čistoća" apelovalo je na sve Novosađane da higijenska sredstva, pre svega rukavice, vlažne maramice, ubruse i druge slične predmete za jednokratnu upotrebu odlažu u za to predviđene posude, kao i da ne bacaju kućno smeće sa prozora i terasa.
"Čistoća": Novosađani, ne bacajte smeće sa terasa i maramice i rukavice van kanti
Foto: Pixabay
"Proteklih dana naši radnici na terenu sakupljaju velike količine bačenih maramica i rukavica po javnim površinama, zelenim površinama i parkinzima, u svim delovima grada. Takođe, u proteklom periodu, zabeležen je i veći broj kesa sa kućnim smećem, koje pojedini nesavesni građani bacaju kroz prozore i sa terasa. Naši radnici su konstantno na terenu i trudimo se da grad održimo čistim, ali nam je u ovom procesu potrebna i pomoć građana koje još jednom molimo da se ponašaju odgovorno zbog sebe i drugih", poručio je direktor "Čistoće" Vladimir Zelenović.
 
JKP "Čistoća" svakodnevno cisternama i perilicama dezinfikuje ulice u Novom Sadu, kao i glavne ulice u svim prigradskim naseljima.
  • Sasa

    25.06.2020 09:22
    Higjenicar
    Baca se svasta i u zajednickim prostorijama zgrade, prijateljica koja radi u Invekti mi je pricala da je nalazila kese sa otpacima kad je isla hodnikom.Samo velike novcane kazne mogu da nas nauce redu i da to ne radimo.
  • boki2

    04.04.2020 08:31
    da smo stoka sad se vidi
  • JA

    03.04.2020 20:52
    Moj komšija redovno baca hranu ispred ulaza i nikom ništa. i Kad je redovno stanje a ne sada.
    U institucijama kazu nama mesta za njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.