Upoznajte Novi Sad iz svoje kuće: Priče o Podgrađu, znamenitim ženama i arhitekturi

Turistička organizacija Novog Sada pripremila je onlajn priče o Novom Sadu kako bi svi zainteresovani imali priliku da upoznaju Novi Sad iz svoje kuće.
"U trenutku kada smo prinuđeni da otkažemo neka svoja unapred planirana putovanja, možda je vreme da razmišljamo o nekom budućem, ali i da bolje upoznamo svoj grad. Kako bismo vam u tome pomogli, Turistička organizacija Novog Sada pripremila je priče o Novom Sadu. Tako će posetioci Facebook stranice i Instagram profila TONS-a u narednim danima biti u prilici da saznaju više o arhitekturi grada, kao i o znamenitim ženama Novog Sada", saopštavaju iz TONS-a.
 
Svakog ponedeljka očekuju vas priče o podgrađu Petrovaradinske tvrđave, sredom ćete upoznavati znamenite žene Novog Sada, dok ćete petkom moći da uživate u pričama o arhitekturi ovog grada.
  • Ili

    06.04.2020 16:44
    Bar
    Ono sto je ostalo od njega pre stampeda novokomponovanih tajkuna i biznismena
  • NSCitizen

    06.04.2020 12:06
    Ipak se okreće
    Bravo.Eto prilike i vremena da bolje upoznamo naš grad i shvatimo da ipak imamo nešto da ponudimo onima koji kad ovo prođe budu došli u naš grad.Jeste da ima dosta toga da se uradi u drugim oblastima (higijena,čistoća,) ali evo TONS radi svoj deo posla u ovim okolnostima koliko je to moguće.Siguran sam da i druge gradske službe u ovom trenutku daju svoj veliki doprinos.Naravno lekari su sada tu za sve nas na prvom mestu i hvala im zauvek.Sačuvajmo naše zdravlje,sačuvajmo naše živote jer tako ćemo sačuvati i naš grad Novi Sad.Svi zajedno prema tom cilju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti