Uskoro radovi na Mostu slobode

Uskoro bi trebalo da počnu manje popravke Mosta slobode sa bačke strane grada, saznaje 021.rs.
Uskoro radovi na Mostu slobode
Foto: 021.rs

Uprava za građevinsko zemljište trenutno tenderom traži firmu koja će uraditi popravke dela Mosta slobode sa bačke strane grada, kod stubova koji se nalaze pre ulaza na Štrand, na Bulevaru despota Stefana.

U konkursnoj dokumentaciji se navodi da su u planu radovi u dužini od 120 metara mosta, radovi na stubovima, nosačima, asalftnoj podlozi, pešačkoj stazi, ogradi, ivičnjacima, sistemu za odvodnjavanje i druge vrste sanacija. Najobimniji radovi previđeni su na stubu broj 10, oko kog će biti postavljena skela.

Procenjena vrednost radova je više od 34,5 miliona dinara.

  • need for speed

    08.04.2020 13:44
    Nemoj
    Nemoj brate k´o u BGD! Daj neki bolji. Nećemo s magarca na magarca.
  • Није важно

    08.04.2020 00:53
    Инжењерски задатак
    Померити/реконструисати одбојнике у зауставну траку да пешаци могу да се мимоилазе. У зауставној траци видно обележити стазу за бициклисте. На силазу са моста у Каменички парк уклонити део ограде да може бициклом да се сиђе са моста. За ове послове ангажовати школоване професионалце. Посао урадити као да волите Нови Сад и да желите да ваша деца остану овде да живе.
  • Konacno

    07.04.2020 20:09
    Nesto
    A kada ce se neko setiti puteve u ns da sredi? Ne da zakrpe rupe kao u Safarikovoj. Ulice su uzasne, hocemo puteve kao BG

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti