Draganin život zavisi od 8.300 evra - SMS porukom pomažemo da ode na operaciju adenokarcinoma pluća

Naša sugrađanka, o čijoj smo borbi protiv dva karcinoma pisali u dva navrata, hitno mora na drugu operaciju koja bi joj produžila život.
Fondacija "Čuvarkuća nas je obavestila da život Dragane Grković Čalakić u ovom trenutku zavisi od 8.300 evra - i u našim je rukama.
 
Do sada je novac za operaciju, koju u ovom trenutku mogu da urade jedino u beogradskoj bolnici "Medigroup", bilo moguće uplatiti samo na žiro račun, a nakon peripetije (zbog vanrednog stanja) oko aktiviranja pomoći putem SMS-a, sada je najzad i takva pomoć m​​oguća.
 
Dragana nema 8.300 evra i sada smo na potezu mi, njeni sugrađani. Evo prilike da pokažemo da nam je stalo do drugih ljudi, posebno kada su u nevolji.
 
Uplatu za Draganu putem SMS-a, preko ​Humanitarne fondacije "Budi human" (Da Dragana pobedi podmuklu bolest), moguće je izvesti ovako:
 
Tekst sms poruke: 798 se šalje na broj 3030 sa mobilnih mreža u Srbiji: MTS, Telenor i VIP.
(Cena poruke je 200 dinara - PDV se ne naplaćuje)
 
Tekst sms poruke: human798 se šalje na broj 455 sa mobilnih mreža u Švajcarskoj.
(Cena poruke je 20 švajcarskh franaka)
 
Detaljnije o mogućnostima plaćanja pročitajte na linku.
 
Detaljnije o Draganinoj borbi između dva karcinoma u trenutku pandemije virusa korona, o čemu je 021 pisao, može se pročitati OVDE i OVDE.
  • Hdjsjsjbdbd

    07.04.2020 22:09
    Pa simo ti ko kostunica! Totalno neobavesten
    Ne radi grudna hirurgija ZBOG KORONA VIRUSA. Ako vec ne zelis da ucestvujes pusti druge, nemoj da trujes. Stvarno jeste dobar osecaj kada se pusti sms :) :)
  • m

    07.04.2020 20:53
    Ljudi poenta je da uplacujemo sms i pomognemo zeni dok jos mozemo, ne da se prepiremo
    Poslat sms Dragana, navijamo za vas !
  • Botićoza

    07.04.2020 20:32
    ...
    Evo ja se odricem svojih 100 evra zbog ove pacijentkinje. Ajmo jos samo 82, gde ste nacijo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti