Konkurs za upis dece u vrtiće Radosnog detinjstva od 13. aprila, prijave samo elektronski

Konkurs za prijem dece u vrtiće Radosnog detinjstva za 2020/2021. godinu biće otvoren od 13. aprila do 31. maja.
Konkurs za upis dece u vrtiće Radosnog detinjstva od 13. aprila, prijave samo elektronski
Foto: 021.rs
Zahtevi za upis podnosiće se isključivo elektronskim putem.
 
"Molimo roditelje da na sajtu naše ustanove pronađu sve informacije u vezi sa konkursom. Na sajtu se nalaze informacije o dinamici konkursnih aktivnosti, potrebnoj dokumentaciji, kao i brojeve telefona na koje se mogu obratiti ukoliko imaju bilo kakavih pitanja", navode u Radosnom detinjstvu. 
 
U ovoj ustanovi dodaju da će ponedeljka na vratima svih 46 mesnih zajednica u Novom Sadu i prigradskim naseljima, kao i u Centru za socijalan rad biti istaknuto uputstvo o konkursu i načinu upisa. 
 
Sve informacije o konkursu nalaze se na sajtu Radosnog detinjstva OVDE.
  • Nikola

    21.05.2020 08:57
    Kraj
    I zanima me kada pada odluka jel upalo dete u vrtic ili nije, vidim rok im je 15 dana da jave od dana kada je poslat zahtev, a proslo je vise od mesec dana :D
  • Vidoviti Limanac

    09.04.2020 08:06
    @Bns
    Jbg ko konkuriše za jaslene grupe prosto su mu veće šanse. Ne treba čekićati da dete napuni 3 god da ga šaljete u vrtić. Prvo bude teže da se starije dete navikne a drugo je upravo broj mesta.
    Mi konkurišemo a dete će u septembru imati 15 meseci i ima da ide u vrtić samo tako (je l' ako upadne), niko ga ne pita, ni sestra mu se nije pitala...
  • Bns

    08.04.2020 20:45
    Farsa
    Ja ne razumem zasto se konkurs sprovodi kad je sve fsrsa? U grupama ima 35-oro do 40-oro dece. Na konkursu je, po pravilu najvise mesta za najmladji uzrast i to po 15 za svaku grupu. Za trogodisnjake i starije, bude raspisano svega par mesta u celoj ustanovi. Kako to naraste do 35 ili 40, do uzrasta cetvorogodisnjaka, zanimljiv je fenomen po kojem svaka vaspiracica moze na svoje ime upisati dva-tri deteta. Mi smo konkurisali. Suporug i ja zaposleni. Odbijeni smo. Deca nam idu u privatni vrtic.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti