U Kliničkom centru Vojvodine 126 pacijenata obolelih od virusa korona, na Novosadskom sajmu 62

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 126 pacijenata obolelih od virusa korona, od kojih je osmoro u izuzetno teškom stanju i nalaze se na respiratorima.
U Kliničkom centru Vojvodine 126 pacijenata obolelih od virusa korona, na Novosadskom sajmu 62
Foto: 021.rs
To znači da je za jedan dan primljeno 11 novih pacijenata na lečenje u KCV, dok je u istom periodu jdan pacijent stavljen na respirator.
 
Istovremeno, u privremenoj bolnici na Novosadskom sajmu leče se 62 pacijenta sa lakšom kliničkom slikom, što je 14 osoba više u odnosu na juče.
 
Tokom jučerašnjeg dana iz KCV je na dalje kućno lečenje otpušteno još osam pacijenata. Uključujući njih, od početka pandemije, iz KCV je na kućno lečenje koje podrazumeva dalje sprovođenje mera izolacije i lekarski nadzor od strane infektologa, otpušteno ukupno 16 pacijenata.
 
Do sada je preminulo osam pacijenata lečenih od virusa korona u KCV-u.
  • Idi begaj

    09.04.2020 15:05
    @milicica
    Sve je bilo ok i smisleno, pa čak i kredibilno, dok niste izgovorili jednu od magičnih sveprisutnih fraza "izlivali mržnju" i drugu "napadate one koji bar nesto za razliku od vas koji samo napadate" gde ste verovatno zbrzali pa propustili reč rade"

    Kontam, nije lako balansirati toliko scenarija iz centrale a da ne bude baš 100% providno, a ni dežurati na svim komentarima koji ne prate jednoumlje, dakle mora to malo pažljivije ako hoćete da budete primljeni u velike botove, a vremenom i botine.
  • Izzy

    09.04.2020 13:45
    Www
    Vucicu gde su testovi?
  • milicica

    09.04.2020 12:51
    bila sam
    Na ulazu su bila 2 vojnika,nisam se osecala ugrozeno, ljudi lepo pitali da li imam zakazano, propustili, na vratima poliklinike izvrsena dezinfekcija ruku, proverena temperatura i sve islo svojim tokom i kako treba. Zasto dizete tenzije samo da bi bolesni umovi u svemu trazili greske i izlivali mrznju. Osvestite se posast je velika, izdrzimo pa posle kritikujte i napadate one koji bar nesto za razliku od vas koji samo napadate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti