FOTO: U toku uređenje zelenila u Novom Sadu i prigradskim naseljima

Ekipe Gradskog zelenila svakodnevno na terenu rade na uređenju i održavanju zelenila u gradu i prigradskim naseljima, poručuju u preduzeću.
Kako preciziraju, trenutno se radi košenje trave, okopavanje i plevljenje šiblja i cvetnih gredica, orezivanje žive ograde, prihrana i zalivanje mladih sadnica koje su u velikom broju posađene tokom protekle jeseni i zime. 
 
 
"Briga o zelenilu teče po planu i vanredno stanje ne remeti redovne aktivnosti. Tokom aprila će se kositi i korovske površine na teritoriji grada Novog Sada", kažu u Zelenilu.
 
  • Xy

    11.04.2020 10:20
    Kada
    Drzava uvede zakon..da je Skupstina stanara duzna ocistiti ispred zgrade ..Gazde ispred svojih trgovina radnji..Kada Ministarstvo prosvjete..ekologije .zdrastva...uvedu obavezne radne akcije čiscenja okolisa....Kao i kontenjere posebne za plastiku papir staklo(pod kljucem u ogradenom boxu)...mozda se pomaknemo sa zadnjeg mjesta u Evropi po neurednosti....
  • Komšija

    10.04.2020 21:53
    Skrnave za medalju
    Jutros me obradovali, a onda izpizdeli!
    Ni za sendvič nisu zaradili!
    Oskrnaviše za medalju!
    U Nemačkoj bi penale plaćali za ovakav fušeraj!
    Govnari na budžetu!
    Fuj!
  • Skala

    10.04.2020 17:35
    Gradsko zelenilo bilo na Podbari u prvoj polovini sedamnaestog vela.Od zasada,šume i zelenila ne mogu da nas nađu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti