Italijanska firma donirala salate KCV i volonterima

Italijansko preduzeće "Linea Verde", koje se nalazi u Dobrincima kraj Rume, doniralo je danas osam tona upakovanih salata Kliničkom centru Vojvodine, kao i studentskim i volonterskim centrima.
Od namirnica će biti pripremljeni i prehrambeni paketi za penzionere i za one kojima je pomoć najpotrebnija, saopštila je ambasada Italije.
 
"Ovim gestom solidarnosti, Linea Verde pokazuje kako su italijanska preduzeća čvrsto povezana sa teritorijom na kojoj posluju, naročito u teškim trenucima", istakao je ambasador Italije Karlo Lo Kašo.
 
Kako poručuju u ambasadi, mnogobrojne italijanske kompanije na čitavoj teritoriji Republike Srbije založile su se kako bi na konkretan način doprinele zadovoljenju potreba lokalnih institucija i građana. 
 
Mnoge fabrike tekstilne industrije, navode, pokrenule su proizvodnju zaštitne opreme koju su kasnije donirale opštinama na čijim teritorijama posluju.
  • dragan perković

    15.04.2020 08:22
    Ah
    Jel ovde ima nekih manje od 65g ?Oni imaju primanja.A oni do 65 mnogi nemaju ništa jer su otpušteni.A i istrošili se za salate.
  • Ns

    14.04.2020 22:13
    Bolje nego ih baciti
    Hvala im, jer svakako je bolje donirati toliku količinu salate, nego je baciti na djubre za par dana kada istruli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti