Dodatni broj telefona za novosadske penzionere koji nisu dobili pakete pomoći

Gradska uprava uvela je dodatni broj telefona na koji mogu da se jave novosadski penzioneri sa penzijama manjim od 30.000 dinara koji očekuju pakete pomoći od Grada, a koji još uvek nisu dobili svoj paket.
Dodatni broj telefona za novosadske penzionere koji nisu dobili pakete pomoći
Foto: Pixabay
Kako navode u gradskoj upravi, ovi penzioneri paket nisu dobili jer se ne nalaze na mestima gde su prijavljeni, zbog čega treba da pozovu kol-centar Centra za socijalni rad i prijave novu adresu za dostavu.
 
Pored postojećeg broja telefona 021/4882-888, uveden je i dodatni broj 021/4882-777 koji će biti na raspolaganju 24 sata dnevno. 
 
Korisnici koji nisu dobili paket pomoći, a smatraju da je trebalo da budu obuhvaćeni, svoju žalbu mogu uputiti kol-centru Centra za socijalni rad putem istih brojeva telefona. Žalbe se evidentiraju i nakon završetka distribucije paketa biće razmatrane i rešavane.
  • O

    16.04.2020 16:30
    O
    A mi koi neradimo od ovog nehumanog policiskog sata koi nemamo nikakva primanja i još imamo decu na koi broj da se javimo. Ma sram vas bilo pa većina radno sposobnih su postali socijani slučajevi šta da radimo da počnemo da krademo i odemo na robiju bar ćemo imati tri obroka i nema nikakvih računa. Ma idite u p....m....u.i vi i vaša pomoć pustite nas da radimo da preživimo.......
  • dragan perković

    16.04.2020 15:08
    A
    A ne zaposleni ,socijalno ugroženi mišta a primanja im do 15.000d max.
  • Penzioner

    16.04.2020 12:31
    Zvala taj broj - ništa, poslala mejl - kažu obratite se MZ, zvala MZ -ništa, niko se uporno ne javlja danima. I šta sada? Tako u krug ili ima nekog rešenja?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti