Dom zdravlja "Novi Sad" objavio smernice za ginekologe-privatnike u vezi sa kovid ambulantama

Dom zdravlja "Novi Sad" objavio je posebne smernice za ginekologe koji rade u privatnim ambulantama, a koje se tiču trudnica i virusa korona.
Dom zdravlja "Novi Sad" objavio smernice za ginekologe-privatnike u vezi sa kovid ambulantama
Foto: 021.rs
Kako navode u Domu zdravlja, kako bi novootvorena kovid ambulanta za trudnice koja je formirana u objektu 'Jovan Jovanović Zmaj' bolje i efikasnije radila, ginekolozi bi trebalo da se pridržavaju sledećih procedura:
 
- Za svaku trudnicu koja im se obrati, a da se sumnja da je pozitivna na Covid-19, ginekolog treba da pozove Kovid ambulantu i najavi njen dolazak;
- Trudnica treba da sa sobom ponese celu dokumentaciju koju je dobila od svog ginekologa;
- Sve informacije o postupku i načinu slanja trudnice ginekolog će dobiti pozivom na brojeve telefona 4879-570 i 4879-571.
 
Radno vreme ambulante za vreme uskršnjih praznika u subotu, 18. aprila, nedelju, 19. aprila i u ponedeljak, 20. aprila je od 7 do 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti