I dalje opada broj zaraženih virusom korona u Vojvodini

Ukupan broj zaraženih virusom korona u Vojvodini i dalje opada, pa se u Kliničkom centru Vojvodine od te infekcije trenutno leči 81 osoba, a u Opštoj bolnici u Pančevu 115 pacijenata.
I dalje opada broj zaraženih virusom korona u Vojvodini
Foto: 021.rs
Među obolelima koji su hospitalizovani u KCV, na respiratorima se nalazi njih devet, a u Opštoj bolnici u Pančevu jedan.
 
Istovremeno, u privremenoj bolnici Novosadskog sajma smešteno je 90 osoba sa lakšom kliničkom slikom, a u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju "Junaković" u Apatinu 45 pacijenata.
 
Ovo su neznatne promene u odnosu na podatke koji su objavljeni juče, o čemu OVDE.
  • Mile BS

    25.04.2020 18:22
    Dr Tipdorovic - Out
    Najvise zarazenih je sa podrucja juzne i istocne Srbije, podrucja koja bi svojim savetima ttebao da pokriva dr Tiodorovic, starac kog su, i, ne znam kpg razloga, povukli iz penzije. Covek se gura po televizijama, a u Nisu i okolini Kovid10 vrslja. Pretpostavljam da i obezbedjenje snosi odgovornost za pustsnje poseta. Sada mi u Vojvodini snosimo posledoce coveka koji je stariji od 65 godina
  • Hm

    24.04.2020 10:42
    Broj testiranih u 24h broj novoobolelih? Kako je zaključak donet?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti