VIDEO: Deo Novosađana sa svojih terasa protestovao protiv aktuelne vlasti

Deo Novosađana izašao je večeras u 20:05 časova na svoje terase kako bi, duvajući u pištaljke ili trube i udarajući u šerpe, protestovao protiv aktuelne vlasti.
VIDEO: Deo Novosađana sa svojih terasa protestovao protiv aktuelne vlasti
Foto: 021.rs
Iako je i za subotnje veče bio zakazan jedan protest sa terasa, koji je imao anonimnog organizatora, Novosađani su se, izgleda, u nešto većoj meri odazvali na poziv Inicijative "Ne davimo Beograd", koja je građanima Srbije poručila da "pokažu da nisu podanici u diktaturi". 
 
 
Građani su udarali u šerpe i lonce, gelendere, duvali u pištaljke i trube, u različitim delovima grada. 
 
 
"Dok su se naši medicinski radnici borili sa zarazom, a radnici održavali život gradova radeći pod rizikom, vladajuća stranka nastavila je predizbornu kampanju ne osvrćući se na moguće posledice, a tretirajući opasnost od pandemije kao borbu za rejting u kojoj po svaku cenu treba da ispadnu spasioci. Onima koji su kritički pisali ili upozoravali u javnosti da bajka koju su nam servirali nije istinita, našli su se na udaru režima. Na kraju, mogli smo da vidimo i da u našoj zemlji sve zavisi od odluke jednog čoveka koji je po potrebi doktor, televizijski voditelj, policajac ili sudija", obrazložila je svoj protest "Bukom protiv diktature" Inicijativa "Ne davimo Beograd".
 
Novi protest "Bukom protiv diktature" zakazan je za sutra, u 20:05 časova. 
 

Komentari 269

  • NS USA

    30.04.2020 19:01
    Izgleda da je dobro zagorelo kad su moji novosadjani odlucili da uklone emajl sa serpa i posudja ;)
  • need for speed

    30.04.2020 18:23
    @Entity
    Pa zbog ljubavi prema Vučku! Očigledno!
  • Steva

    30.04.2020 16:42
    stop šerpari
    BG 27.04.2020 • 13:49
    Ala ste hrabri svaka cast.
    Vlast se ne skida za vreme policijskog casa, nego ajte vi lepo te vase serpe, lonce, pistaljke pa u podne ispred skupstine pa isterujte pravdu. Sakrili ste se na terase i lupate braaaavooo misevi. Ako zelite da skinete vlast o

    Bravo prijatelju, odličan i smislen komentar ali smo mi svi nažalost mnogo inertan narod a i nedostaje nam hrabrost i odlučnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti