FOTO, VIDEO: Novosadska komunalna milicija roštilja tokom policijskog časa u dvorištu na Bulevaru oslobođenja

Pripadnici novosadske komunalne milicije danas oko 12 časova pravili su roštilj u dvorištu objekta u kojem se nalazi sedište ove službe, saznaje 021.rs.
FOTO, VIDEO: Novosadska komunalna milicija roštilja tokom policijskog časa u dvorištu na Bulevaru oslobođenja
Foto: 021.rs

Osim što su pravili roštilj, pripadnici komunalne milicije su, kako se uverio reporter 021.rs, puštali i muziku iz jednog patrolnog automobila i to se i te kako čulo u okolini.

Roštiljanje su izveli u dvorištu Uprave za inspekcijske poslove Novog Sada na Bulevaru oslobođenja, neposredno pored stadiona "Karađorđe". Koliko je 021.rs uspeo da primeti, bilo je prisutno bar desetak pripadnika ove jedinice.

Dok smo posmatrali šta rade u dvorištu, ovoj grupi pripadnika komunalne policije se pridružila i jedna patrola koja je došla sa terena.

Pomenimo da su milicionere koji bi trebalo da patroliraju Novim Sadom i kontrolišu koliko se poštuju zakoni tokom vanrednog stanja i policijskog časa koji je počeo juče, 30. aprila u 18 časova i traje do sutra, 2. maja u 5 časova, u pravljenju roštilja videli i penzioneri koji su šetali ovim delom Bulevara oslobođenja.

Nekoliko starijih građana koji su reporterima 021.rs skrenuli pažnju na to šta se dešava u dvorištu gde je komunalna milicija, smatraju da je "sramota da se tako ponašaju pripadnici službe koja bi trebalo da brine o bezbednosti građana, posebno 1. maja kada većina ne može napolje zbog policijskog časa i mora da propusti tradicionalno roštiljanje u prirodi zbog mera uvedenih usled epidemije virusa korona".

Komentari 106

  • Novosadjanin

    06.05.2020 13:36
    Bravo
    Proslava firme verovatno! Čudno da im se nisu pridružili i ovi sa tribine. A da, policijski čas je :)
  • Milanče

    05.05.2020 18:13
    poaso
    Ta naša Komunalna policija nikada ništa ne radi. Skoro svi a možda baš svi pripadnici su primljeni preko veza koje su uglavnom rođačke po principu ti meni-ja tebi. Što bi radili Kad nemaju kome da odgovaraju za svoj nerad. Pored toga i kada rade, gledaju da su što više nevidljivi. Skoro stalno se mogu videti kako sede na parkingu iza studentskih domova kod Jahtuing kluba. sede i čekaju da im prođe radno vreme. Mislim da njih treba ukinuti jer njihov učinak nije srazmeran tome koliko nas koštaju.
  • Lela

    04.05.2020 09:11
    Kakva gradska vlast takva i komunalna milicija. Svi se uhlebili po partijskoj pripadnosti, sa kupljenim diplomama, kao i njihov nacelnik i drugi sefofi, i ovakvo bahato i nedolicno ponasanje ne treba da cudi. Nikada gora situacija u gradu nije bila, nego za vreme ove vlasti. Uprave vode kompromitovani i neobrazovani ljudi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti