VIDEO: Deveto veče "šerpanja" i buke sa novosadskih terasa

Pištaljke, trube i lupanje u šerpe obeležile su i deveto veče balkonskih protesta pod parolom "Bukom protiv diktature".
VIDEO: Deveto veče "šerpanja" i buke sa novosadskih terasa
Foto: 021.rs
Deo Novosađana ponovo je izašao u 20:05 časova na svoje terase kako bi, duvajući u pištaljke i trube i udarajući u šerpe uz glasnu muziku, iskazao nezadovoljstvo protiv aktuelne vlasti.
 
U različitim delovima grada Novosađani su stvarali buku, a na ovaj način protestovalo se i u drugim gradovima. Ova akcija traje sada već više od nedelju dana. 
 
 
Prethodnih večeri kao kontraakcija protestu "Bukom protiv diktature" u 20.30h organizovane su bakljade i vatrometi sa pojedinih zgrada u Novom Sadu.
  • Dino

    05.05.2020 19:11
    Imajmo jaja
    Opleti detelinaro,sad će ispasti da niko ni nelupa
  • Nikon Sevast

    05.05.2020 12:08
    @Koji
    "ulazi u unutra i nepravi budalu od sebe" Sa takvim pravopisom ne vredi nista ni da ti objasnjavmo. Zao mi tvoje zene. Gde te je nasla?
  • Dejanns

    05.05.2020 10:37
    Sve to u vojsku,pa da vidim sta ce da lupaju onda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti