Najlon pijaca se otvara danas

Najlon pijaca biće ponovo otvorena od danas, 8. maja.
Najlon pijaca se otvara danas
Foto: 021.rs
Radno vreme pijace će biti od petka do nedelje od 6 do 13 časova.
 
Kako je navela "Tržnica", svi zaposleni su obavezni da nose maske i rukavice, po potrebi i vizir. Takođe, zakupci na Najlon pijaci obavezni su da od ulaska do izlaska sa pijace, nose zaštitnu masku i rukavice, uz poštovanje mere socijalne distance.
 
"Svi kupci dužni su da nose masku i rukavice, poštujući meru socijalne distance. U slučaju većeg broja osoba koje se nalaze na pijaci, odnosno više od jedne osobe na površini od četiri metra kvadratna, šef pijace ima ovlašćenje da privremeno zatvori pijacu. Takođe, šef pijace može da udalji zakupca bez zaštitnih sredstava u vidu maske i rukavica", navode u "Tržnici".
 
Ulaz na Najlon pijacu je kapija "Temerinska", između lokala "Morava" i upravne zgrade, dok je izlaz sa Najlon pijace izlazna kapija "Primorska".
 
Dalje se navodi da se naplata i komunikacija sa zakupcima mora odvijati uz sve zaštitne mere i poštovanje socijalne distance. 
 
"Sva prodajna mesta su minimum širine dva metra i maksimalno je moguće prisustvo jednog prodavca po jednom prodajnom mestu. U slučaju veće tražnje pred prodajnim mestom, korisnik prodajnog mesta je dužan da održava red i socijalnu distancu za to prodajno mesto. Sredstva dezinfekcije koja su dostupna zakupcima i kupcima se obezbeđuju na glavnom ulazu u upravnu zgradu, kao i sanitarnom čvoru", navodi ovo javno-komunalno preduzeće.
 
Pre i posle radnog vremena Najlon pijace, kompletan pijačni prostor će biti dezinfikovan.
  • nikola

    08.05.2020 08:47
    Superiska. Jel je otvaraju Dr.Nestorovic i Dr. Zeljko Pink? Mozda je Dr. Nestorovic pozvao one dame sto su bile u shoping-u u Milanu a Dr. Zeljko Pink ce na ulazu da ozonzira i prodavce i kupce? Svejedno, na najlonu ima jeftinih polovnih serpi, da se nove nebi lupale.
  • Cveta

    07.05.2020 22:06
    Da li neko zna kad će biti "cvetna pijaca"ispred Spensa?Sa nestrpljenjem čekam tu subotu.
  • Petrovic

    07.05.2020 09:05
    Zar nije i dalje na snazi zabrana javnog okupljanja ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti