FOTO: Narednih dana otvaranje uređenog parkinga u Radničkoj

Posle skoro pet meseci radova, u narednih nekoliko dana biće otvoren parking u Radničkoj 18, koji je uređen i asfaltiran, saznaje 021.rs.
FOTO: Narednih dana otvaranje uređenog parkinga u Radničkoj
Foto: 021.rs

Za 021.rs su u "Parking servisu" potvrdili da su radovi skoro završeni i da će građani uskoro ponovo moći da koriste ovaj prostor za parkiranje.

Na samoj lokaciji fotoreporter je zatekao mahom završene radove, dok radnici čiste i uklanjaju preostalu opremu.

Uređenje blatnjavog parkinga zvanično je počelo 20. januara i trebalo je da radovi budu gotovi u roku tri meseca, tj. do 18. aprila, ali su produženi za 25 dana prvo zbog padavina, a posle i vanrednog stanja.

Osim što je produžen rok za završetak radova, zbog dodatnih radova povećana je njegova vrednost sa 41,9 na 44 miliona dinara sa PDV-om.

Radove je izvela grupa firmi "Bobar Beška", JKP "Put" iz Novog Sada i "Saša-inženjering" iz Zrenjanina, koje su bili i jedini ponuđači na tenderu.

Obnovljeni parking ima oko 100 mesta, rešeno je odvođenje atmosferskih voda, napravljen je i manji parking za bicikle, a postavljeno je i 13 stubova javne rasvete.

  • Jovana

    14.05.2020 21:58
    Bela zona?
    Sreca pa ste mu kapacitet prepolovili...
  • Cale

    14.05.2020 16:43
    A drvece? Bice 60 stepeni kad sunce upekne leti.
  • Ma

    14.05.2020 16:23
    Zasto
    Zirite-opusteno-nije jos prosla godina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti