Za oproštaj od učiteljice, zasadili joj drvo u školskom dvorištu

Učenici četvrtog razreda OŠ "Žarko Zrenjanin" danas su priredili svojoj učiteljici nesvakidašnje iznenađenje i zajednički zasadili drvo u dvorištu škole, kao poklon za oproštaj od učiteljice Dunje Rađenović.

Na ovu ideju došli su pošto ih je vanredno stanje omelo u tome da se oproste od nje i da završe četvrti razred kako dolikuje.

- Mnogo sam ushićena, baš su uspeli da me iznenade, nije svakidašnje da učiteljica na poklon od svojih đaka dobije svoje drvo u školskom dvorištu, da me svakodnevno podseća na njih. Pravo je zadovoljstvo bilo biti učiteljica učenicima IV-4 odeljenja, bilo je divno posmatrati kako rastu, uče i sazrevaju. Jako je važno da u narednom periodu ostanu vredni, radni i odgovorni i da budu podrška jedni drugima i da prijatelje doživljavaju kao deo porodice. Srećna sam što su ovim gestom i pokazali da su to i naučili - rekla je učiteljica Dunja.

Podsetimo, zbog epidemije koronavirusa sve škole su prestale sa radom u petak 13. marta nakon čega se đaci više nisu vraćali u školske klupe, dok su nastavne aktivnosti do juna održavane na daljinu.

  • Caca

    22.06.2020 06:20
    Svetlo
    Ko se setio-svaka mu cast! Radim kao vaspitač i uvek mi bude izuzetno neprijatno zbog poklona za 8. mart i kraja pripremne grupe. Znam da su roditelji podeljenih stavova i kao da je to nesto sto se mora. Ostaci komunizma bas kao i priredbe koje se organizuju tim povodima. Zasaditi drvo, donirati knjige to je nesto sto ce koristiti buducim generacijama, to ima smisla. Nakit, vauceri i dr. materijalne stvari su degutantne. Znamo mi ko nam je zahvalan i bez poklona, bas kao i sto znamo ko nas ogovara gde stigne. Kada bi ovaj gest postao trend-gde bi nam bio kraj! Prijatan dan svima.
  • Lepo

    18.06.2020 20:49
    Je
    Sto cemo imati jos jedno stablo ali ne razumem kako su smeli da se okupe kada je zabranjeno
  • Natura

    17.06.2020 16:44
    Drvence
    Poucan, lep gest. Preko leta, djaci neka organizuju zalivanje, treba docekati jesenje kise

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti