Mobilna ordinacija za laboratorijske analize od danas na Limanu

Mobilna ordinacija za laboratorijske analize kod ambulante na Limanu IV koja se renovira počeće da radi u danas, 22. juna.
Služba laboratorijske dijagnostike će u mobilnoj ordinaciji organizovati punkt za uzimanje krvi i prijem biološkog materijala.
 
Pacijenti će se primati svakog radnog dana od 7 do 9 časova. Svakog dana će se nakon 9 časova materijal transportovati u centralnu laboratoriju u Zmaj Ognjena Vuka na obradu i analizu.
 
Rezultati će biti dostupni istog dana nakon 15h u informacionom sistemu Doma zdravlja "Novi Sad" i pacijenti će ih moći preuzeti kod svojih izabranih lekara istoga dana ili kada budu otišli na pregled.
  • Mile

    22.06.2020 09:51
    Jadnici
    Kad je bila Korona, znači 200-300 oblelih... KRAH kompletnog sistema, ne samo ovde nego svukuda u svetu...

    Od lekova istražuju lekove za bolju potenciju, niko bre novi antibiotik da pronađe.

    SRAMOTA,

    ceo svet treba da je SRAMOTA

    Medicina je postala najgora profesija, ako neznaju nešto da odseku, neznaju ni da izleče.

    Samo su napredovali zahvaljujući napretku elektronike, eto malo bolje gledaju u utrobu čoveka, ostalo JAD I BEDA, TUGA!
  • N

    22.06.2020 09:29
    Pozdrav
    Pozdrav za med. botine što momentalno lupaju minuse na realan komentar o kvalitetu usluga koje pružaju korisnicima (rekao bih mušterijama/pacijentima, ali to nije odgovarajući naziv jer građani nemaju mogućnost izbora kome će da plaćaju osiguranje tj. ko će da ih leči. Ovo je pre reket). Ne znam ko bi izabrao da ga leče u kontejneru kao da se nalazi na ostrvu usred Pacifika)
  • Ps

    22.06.2020 09:11
    RFZO
    Sram da vas bude medicinari, za vreme vanrednig stanja ste verovatno sami sebi tapšali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti