Odložena svirka Miloša Zupca u Radio kafeu

Svirka kantautora Miloša Zupca planirana za subotu, 4. jula u Radio kafeu se odlaže zbog trenutne epidemiološke situacije.
Odložena svirka Miloša Zupca u Radio kafeu
Foto: 021.rs (Katarina Juvančić)
Zbog bezbednosti i odgovornog ponašanja, ovaj događaj biće pomeren. Novi termin biće saopšten čim se za to steknu uslovi.
 
Nastupe ovog umetnika odlikuje autentičan poetski narativ kojim na zanimljiv način uvodi publiku u svet pesama koje izvodi.

Koncerti Miloša Zupca uvek su putovanje u svet u kojem je umetnik izazvan da voli. Čine ga pesme koje je sam napisao, ali i stihovi autora koji su, kako sam kaže, sa istog pesničkog izvora: Miroslava Antića, kantautorovog oca Pere Zubca i Duška Trifunovića. Muzika je uvek njegova. Miloševa.

U svom programu uglavnom izvodi pesme "Izazvan da volim", "Nema nas više", "Astralna čežnja", "Poreklo tvoje snage", "Sačuvaj mi onu koju volim", "Aleksa se vraća iz raja", ali i nešto iz fruškogorskog sveta, pesme koje pripadaju duhovnom opusu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti