“Promenada” pripremila brojne događaje i popuste za svoje posetioce

Nakon nedavnog otvaranja i vikenda koji je protekao u znaku šopinga sa akcijama i popustima koji su u pojedinim prodavnicama iznosili do 50 odsto, šoping centar "Promenada" će i u narednih mesec dana za svoje posetioci pripremiti čitav niz novih dešavanja.
"Konstantan rast broja posetilaca, saradnja sa najznačajnijim predstavnicima lokalne modne scene, ponuda koja uključuje više od 160 najvećih brendova i kreatora, kao i pristup šopingu kao jednom celokupnom iskustvu, doživljaju, najvažniji su faktori koji su uticali da 'Promenada' postane ono što jeste danas. Poseta ovom šoping centru za većinu posetilaca nije samo odlazak u kupovinu već vreme koje će iskoristiti da se vide sa prijateljima, isprobaju zajedno najnovije kolekcije svetskih brendova, svrate do nekog od kafea na doručak i kafu ili možda na ručak do jednog od mnogih lokalnih restorana kao što su 'Walter', 'Loft', 'Brunch', 'Sumo Sushi' i uživaju na terasama, sa posebno uređenim zelenim površinama, uz pogled na tvrđavu ili grad", poručuju iz "Promenade".
 
Kako dodaju, ovaj šoping centar je integralni deo Novog Sada, ne samo kao destinacija za šoping, već i "destinacija za svaki drugi momenat života i uživanja u istom".
 
Zbog toga su u "Promenadi" spremili nove događaje za naredne dane. Jedan od najzanimljivijih je muzički spektakl "Rok opera", u okviru kojeg će članovi Opere Srpskog narodnog pozorišta i Novosadskog Big benda na krovu "Promenade" izvesti 22 antologijska muzička hita. 
 
  
 
Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, a kao vokalni solisti nastupaju Danka Adamov, Dragana Keller, Zoran Šandorov, Mattia Zanatta, Nikola Mijić i članovi Hora Opere Srpskog narodnog pozorišta. Za ovaj spektakl svi zainteresovani mogu kupiti karte na biletarnici Srpskog narodnog pozorišta. 
 
Već u nedelju, 28. juna, u "Promenadi" će se organizovati "Fashion Talk" sa temom "Pogled u budućnosti", a tokom ovog razgovora učesnici će govoriti o tome kako će šoping izgledati nakon kovida-19, ali i o tome da li će redefinisanje čitavog modnog univerzuma, koje predviđaju poznavaoci modnog biznisa, nametnuti nov način na koji ćemo konzumirati modu i graditi svoj stil.
 
"Osim sjajnih dešavanja, posetioci i dalje svakog dana do kraja meseca imaju priliku da osvoje poklon kartice za kupovinu u 'Promenadi' u vrednosti od 5.000 dinara. Od 13. do 30. juna prvih pet posetilaca koji svakog dana u periodu od 14 do 22 časa donesu račun u minimalnom iznosu od 3.000 dinara, iz prodajnog objekta u 'Promenadi' na Info pult tržnog centra i tačno odgovore na nagradno pitanje, dobiće poklon karticu u iznosu od 5.000 dinara", dodaju u "Promenadi".
 
  
 
Osim velikog broja parking mesta, među kojima ima mnogo onih namenjenih za parkiranje osoba sa invaliditetom i roditelja sa malom decom, u šoping centru se nalazi i dosta dezinfekcionih tačaka, sa sredstvima za dezinfekciju ruku i obuće.
  • PRAVDA 2.0

    20.06.2020 16:33
    pa sta
    @CoVid: Kon i Kisic te sad lajkuju. Bravo
  • CoVid

    20.06.2020 11:13
    Bio sam pre neki dan, od pedeset ljudi jedan nosi masku, cak ih ni prodavci ne nose.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti