FOTO: Palo drvo u Banović Strahinje, oštećena dva automobila

Stablo bele topole u Ulici Banović Strahinje na Limanu se izvalilo iz korena, kao posledica obilnih padavina u prethodnim danima.
Interventna ekipa Zelenila uklanja ovo stablo. 
 
Kako je rečeno u Zelenilu, stručna lica ustanovila su da je razlog izvaljivanja stabla raskvašeno zemljište nakon obilnih padavina i početka truljenja korena koje nije moglo biti uočeno nad zemljom. Takođe, radi se o topoli koja je velikog gabarita, a ova vrsta je karakteristična po tome što upija veliku količinu vode i na taj način postaje teža. Upravo to su razlozi izvaljivanja ove topole, navode u Zelenilu.
 
Nakon izlaska policije na teren utvrđeno je da postoje mala oštećenja na dva automobila. 
 
  • khm

    24.06.2020 07:49
    Ima jos jedna veca topola pored ove isto kilava, ali ne zele da je iseku :(
  • Dalabu

    24.06.2020 06:54
    U vreme najgoreg zla, tate ovih danas, milosevica, bolje je grad bio odrzavan-nista nije padalo, kidalo bar sto se drveca i fasada tice.
  • M

    24.06.2020 05:09
    @EU
    Da su ga srusili preventivno, digla bi se kuka i motika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti