Lokali na Štrandu ponuđeni u zakup, do kraja juna rok za dostavljanje ponuda

Lokali na Štrandu ponuđeni su u zakup.
Lokali na Štrandu ponuđeni u zakup, do kraja juna rok za dostavljanje ponuda
Foto: 021.rs
"Objekti koji se daju u zakup se nalaze na atraktivnim pozicijama na plaži i do sada su bili među omiljenim mestima za posetioce plaže", navode u "Zelenilu", koje upravlja novosadskim kupalištem.
 
U ovom gradskom preduzeću pozivaju zainteresovane ugostitelje da dostave ponude do 30. juna u 10 časova. Otvaranje ponuda je javno i održaće se istog dana u prostorijama preduzeća na Temerinskom putu bb (preko puta Najlon pijace), sa početkom u 11 časova.
 
Ceo tekst oglasa moguće je pročitati na sajtu Zelenila, a zainteresovani ponuđači informacije mogu da dobiju i telefonom na brojeve 021/21-00-286 i 021/455-719.
  • Dušan Komadinović

    25.06.2020 17:09
    Bašta do Dunava.
    Restoran "Špic " na Štandu preko puta Ribarskog ostrva se svake sezone sve više širi prema obali Dunava, tako da posetioci ovog dela Štranda više ne mogu da uživaju u prijatnom odmoru i kupanju na ovom delu Štranda. Pitamo se da li postoje neke uredbe u " Zelenilu " o kvadraturi bašte ovog restorana, ili je vlasnik povlašćen, te je dobio neograničena prava za povećanje kvadrature iz sezone u sezonu.
  • Strandaros

    24.06.2020 14:22
    Pitam se pitam...
    ....kako to lokali tek treba da budu u zakupu a onaj sto drzi skoro sve lokale koji su otvoreni i ove godine kad i Strand a neki rade i preko cele godine, vec drnda sa muzikom koja je preko normalne kolicine decibela i tako nas maltretira iz sezone u sezonu i niko mu nista ne moze. Ni jedna inspekcija nece da se pojavi i konstatuje buku koju ti kafici prave: tri preglasne muzike na malo prostora na pocetku Stranda. Dodjes na Strand da popricas sa prijateljima i opustis se a od te odvratne muzike koja iritira i sluh i zivce moras da se dovikujes. Uvece, kad dodjes kuci, samo ti basovi bubnjaju u usima. Mi, kao zakupci kabina, nemamo nikakva prava a on sto drzi bircuze i uzurpira sve povrsine ima pravo da nas maltretira sa takvom "muzikom". Ima li neko u ovom gradu da nam pomogne i vrati nam mir i uzivanje na (nekada) najlepsoj plazi na Dunavu??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti