FOTO: Od danas obavezne maske i na novosadskim pijacama

Na osnovu naredbe Kriznog štaba Grada Novog Sada od subote, 4. jula na svim pijačnim prostorima kao i vašarištu Najlon, obavezno je nošenje maske za posetioce, prodavce i zaposlene u JKP "Tržnica", saopštilo je to preduzeće.
FOTO: Od danas obavezne maske i na novosadskim pijacama
Foto: 021.rs
Kako navode, ograničava se broj posetilaca po površini pijace, te će ista, ako se ukaže potreba biti privremeno zatvorena dok se broj ne dovede u normalu.
 
 
"Apelujemo na sve korisnike naših usluga da sprovode sve propisane mere radi sprečavanja širenja infekcije COVID-19. U nadi da će se poštovati i neće se morati primenjivati represivne mere radi zdravlja svih nas, unapred se zahvaljujemo svim korisnicima naših usluga", kažu u "Tržnici".
 
Gradska vlast je donela niz naredbi koje se tiču sprečavanja širenja virusa korona. Jedna od njih je da su maske obavezne u zatvorenim prostorima, kao i na većini otvorenih javnih površina. Više o tome čitajte OVDE.
  • Maria

    06.07.2020 08:29
    Simbol
    "@Maria
    05.07.2020 • 15:31
    Ako vam je maska simbol ropstva i ako se ikad nadjete na operacionom stolu napomenite doktorima da ne koriste maske, ne moraju ni rukavice..."

    Da li smo mi doktori ? Da li znas zasto doktori nose maske ( koje moraju menjati na svakih 20 minuta) ? Mesas babe i zabe . Po vasoj logici, masku treba da nosi pacijent a ne doktor
  • @Maria

    05.07.2020 15:31
    Ako vam je maska simbol ropstva i ako se ikad nadjete na operacionom stolu napomenite doktorima da ne koriste maske, ne moraju ni rukavice...
  • Mama Maja

    05.07.2020 15:06
    Futoska pijaca
    Samo da prenesem danasnje stanje.Svi trgovci nose maske kupci bivaju opominjani od strane samih prodavaca da stave maske.Nas narod odmah pocinje svadja i vikanje....Haos.Trgovci su svesni ali kupci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti