Zakazivanje pregleda za lekarska uverenja moguće od ponedeljka

Lekarska uverenja za upis u srednje, više škole i na fakultete će se zakazivati od ponedeljka, 6. jula, u Domu zdravlja "Novi Sad".
Zakazivanje pregleda za lekarska uverenja moguće od ponedeljka
Foto: 021.rs
Ovi pregledi će se obavljati u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika, u ambulanti "Jovan Jovanović Zmaj" (Zmaj Ognjena Vuka 19).
 
Zbog poštovanja mera i distance, na informacijama u prizemlju objekta deliće se papirići sa terminima tokom celog dana, tako da nema potrebe i nije preporučljivo dolaziti na pregled u ranim jutarnjim satima, navode u Domu zdravlja.
 
Termina će biti onoliko koliko ima zaintersovanih, što znači da niko neće ostati nepregledan.
 
Sa sobom treba poneti izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, odnosno drugu medicinsku dokumentaciju koju deca poseduju, kao i dokument sa fotografijom (đačka knjižica, lična karta, pasoš).
 
Obavezno je nošenje zaštitne maske i za decu i za pratioce. Lekarska uverenja se naplaćuju prema Cenovniku Doma zdravlja, koji je istaknut na oglasnoj tabli, a cena zavisi od smera koji se upisuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti