Lekarski pregledi za upis mogući i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika

Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika "Medicina rada i sporta" (Arse Teodorovića 5) saopštio je da se lekarski pregledi za upis u srednje i više škole, odnosno na fakultete mogu obaviti i u prostorijama ovog Zavoda, svakog radnog dana od 7 do 13:30 časova.
Lekarski pregledi za upis mogući i u Zavodu za zdravstvenu zaštitu radnika
Foto: Pixabay (Darko Stojanović)

Na pregled je neophodno poneti ličnu kartu, pasoš ili đačku knjižicu.

Takođe, obavezno je nošenje zaštitne maske uz pridržavanje svih ostalih preporuka izdatih od strane državnih organa.

Podsetimo, od ponedeljka 6. jula počinje zakazivanje termina pregleda za lekarska uverenja u Domu zdravlja koji će se obavljati u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka 19.

  • Istina

    05.07.2020 18:32
    Odgovor na Kriminalov komentar
    Ja sam u dva navrata bio u Medicini rada i sporta i u oba slucaja sam imao jako dobra iskustva.
    Tamo me je zateklo ljubazno osoblje a sam pregled je jako brzo obavljen.
    Za svaku preporuku.
  • @Kriminal

    05.07.2020 17:08
    Tuzna istina, da. S druge strane, sta mislis, ta zarada od komercijalnih sistematskih pregleda u domu zdravlja, u cije se dzepove izliva? Sigurno ne u dzepove zaposlenih koji imaju povecan obim posla preko ledja pacijenta, ne ni u sredstva za rad, popravljanje samog doma zdravlja... i to ide u isti stranacki dzep, gde ide sve u ovoj zemlji.
  • Kriminal

    05.07.2020 10:50
    Ovaj privatni Zavod je osnovao Mirko Šipovac. Dok je bio direktor državnog Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika Novi Sad, potpuno prekopirao delatnost, uzeo spiskove pacijenata i firmi, auto škole i dr. Radi u studentskoj poliklinici, a osnovao privatni Zavod u vremenu istražnih radnji. Lekari penzosi oko 70 godina. E tako se preko stranke uništavaju državne zdravstvene ustanove. Ma bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti